Skorpió

A Skorpiók szintén vízjegyűek, és bár az idő nagy részében tudják kontrollálni az érzelmeiket, ha ez valamiért mégsem sikerül, az olyan, mintha a hurrikán, a földrengés és a cunami egyszerre csapna le… Azokat sodorja el a legjobban, akik közel állnak hozzájuk – ez a kibillenés jelentkezhet fagyos düh, bosszú vagy hirtelen kitörés formájában, de akik ismerik őket, tudják, hogy legtöbbször túl kell esniük ezen ahhoz, hogy visszatérhessenek az egyensúlyi állapotba. A legjobb, ha ilyenkor hagyjuk, hogy kitombolják magukat, és inkább odébbállunk egy kis időre.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Skorpió, ma megismerkedhet valakivel, aki igen ösztönzõen hat önre. Tanácsaival és jó meglátásaival arra sarkallhatja, hogy fektessen energiákat céljaiba és soha ne adja fel azok elérését, még akkor se, ha olykor bizony nagyon nehéznek tûnik a hozzájuk vezetõ út.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

A Nyilasok olyan értelemben instabilak érzelmileg, hogy reakcióik gyakran következetlenek. Míg egyik nap valamire fellelkesülve és mosolyogva reagálnak, addig lehet, hogy ugyanarra egy másik napon unott vagy épp ingerült válasz érkezik tőlük. Ezt leginkább az elmeállapotuk befolyásolja – ha valami nagyon leköti a gondolataikat, vagy fejben képtelenek a jelenre koncentrálni, az látványosan kihat az érzelmeikre is, amit sokan magukra vesznek. Ám ha valaki jobban megismeri őket, egy idő után már tudni fogja, hogy ez nem ellene szól. 

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ön gyakran segít az embereknek, ha úgy látja, szükségük van egy kis támogatásra. Ez igazán szép gesztus, kedves Nyilas, azonban ha nem vigyáz, sokan kihasználhatják segítõ szándékát és energiáját bizony rájuk és nem saját életére fogja elpazarolni. Legyen ma szemfüles és csak azoknak segítsen, akiktõl néha-néha viszonzásra is talál.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Mivel a Halak az egyik legerősebb vízjegy, náluk még intenzívebben érződnek a korábban említett hatások. Ráadásul egy különösen érzékeny csillagjegyről van szó, szülötteire nagy hatással van a környezetük érzelmi állapota is, könnyen átveszik mások hangulatát, legyen az jó vagy rossz. Intuitív személyiségek, és megérzéseik könnyen hatalmukba keríthetik őket. Általában művészi beállítottságúak, éppen azért, mert a művészetek útján könnyebben ki tudják fejezni rendkívül színes érzelmi világukat. Ha azonban nincs egy ilyen csatorna, amelyen levezethetnék hullámzó érzelmeiket, akkor könnyen felborulhat az egyensúly.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Talán mostanában úgy érezheti, hogy nincs elég szabadideje, kedves Halak. Az elkövetkezendõ néhány napban lesz lehetõsége megtalálni annak a módját, hogyan is tudna magának több szabadságot adni, s több idõt tölteni az ön számára fontos dolgokkal.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: