4. A Kos

A Kos általában nyughatatlan és kalandkereső csillagjegy, aki még akkor is izgalmakba keveredik, ha nem hagyja el a várost, ahol él. Sokszor nehéz lekötni a figyelmét, és rengeteg ingerre van szüksége ahhoz, hogy ne unja el magát.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma komolyan kikezdhetik sajátos értékrendjét és igazságérzetét, kedves Kos, ami igencsak felbosszanthatja. Ne féljen felemelni hangját, ha kell, az igazságtalanság ellen, hiszen pont az ilyen hozzáállásának köszönheti a többiekénél nagyobb szabadságát, függetlenségét. Védje meg ma mindazt, amit elért és harcoljon igazáért!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

5. Az Oroszlán

Az Oroszlán nem az a típus, aki alábecsülné a saját képességeit, sőt rendszerint igencsak magasra céloz. Az élete tele van csodával és izgalommal, és ez legtöbbször azért van, mert nem fél az új dolgoktól. Szereti új emberekkel, élményekkel, gondolatokkal tágítani a látókörét. És persze imád jönni-menni, utazni, világot látni, ragyogni.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma valaki ön körül, igencsak borúlátó lehet. Igyekezzen felvidítani, de mindezt azért óvatosan is tegye, nehogy még azt higgye, gúnyolódik! Ha mégis félreértené közeledését, legyen vele megértõ, s tisztázza vele, hogy nem állt szándékában megbántani, csak segíteni akart.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: