Másoknak segíteni igazán emberi, az önzetlenség felemelő érzés annak is, aki ad és annak is, aki kap. Persze mindenki másképp áll ehhez a kérdéshez is, van, aki el sem tudja képzelni az életét anélkül, hogy ne segítene azoknak, akiknek szükségük van rá, mások meg talán egész életükben nem éreznek késztetést erre. Állítólag a születési dátumunk is meghatározhatja a segítőkészségünket: ez az 5 csillagjegy a legönzetlenebb mind közül.

Halak

Az összes csillagjegy közül a Halak jegy szülöttei a legönzetlenebbek. Valahogy mindig úgy alakítják az életüket, hogy abban helyet kapjanak azok is, akiknek szükségük van a segítségükre. Szinte képtelenek nemet mondani bármilyen kérésre, ha valaki segítséget kér tőlük, a Halak máris ugranak. Mindezért persze nem várnak semmiféle jutalmat.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Talán mostanában úgy érezheti, hogy nincs elég szabadideje, kedves Halak. Az elkövetkezendõ néhány napban lesz lehetõsége megtalálni annak a módját, hogyan is tudna magának több szabadságot adni, s több idõt tölteni az ön számára fontos dolgokkal.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha ez a csillagjegyed, inkább a barátokat választod a szerelem helyett

Rák

Az érzékeny Rákok is mindig megpróbálják megoldani mindenki problémáját. Számukra ez nem áldozat vagy önfeláldozás, hanem egyszerűen a személyiségükből fakad. Csak az a baj, hogy olykor hajlamosak a saját érdekeiket is háttérbe szorítani mások miatt.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Rák, ma a legváratlanabb élethelyzetben siethet segítségére valaki, akitõl igencsak nem várná. Ez valószínûleg azt fogja eredményezni, hogy ezután jobban megbízik az illetõben, mint eddig tenne, de vigyázzon, legyen óvatos, mert gyorsan jött bizalmát hamar kihasználhatja az, aki eléggé szemfüles.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: