Ezek a csillagjegyek nagyon magasra teszik a lécet, amikor a párjukat keresik. Azzal semmi gond, hogy nem érik be kevesebbel, mint akire vágynak, de arra vigyázniuk kell, hogy válogatós természetük miatt nehogy lemaradjanak a valóban értékes emberekről.

1. Az Oroszlán

Az Oroszlán nagyon komolyan veszi a párkapcsolatot, ezért csak olyan társsal kezd, akiről úgy gondolja, felér hozzá, elég jó lehet neki. Ha nincs meg egyenlő mértékben a testi és a lelki vonzalom, esélyt sem ad a másiknak. Ha azonban döntött, kitart a partnere mellett.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-07)

A mai napon meglehetõs anyagi többlet állhat a házhoz, vagy legalább egy olyasfajta lelhetõség kerülhet képbe, ami hosszútávon igencsak jövedelmezõnek ígérkezik. Ha most ügyesen bánik a pénzzel, vagy sikerül jól kihasználnia az új pénzszerzési alternatívákat, akkor minden bizonnyal jobb anyagi helyzetbe kerülhet, mint eddig bármikor.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Csillagjegyed alapján meg van neked is a lelki társad, de nem az, akire gondoltál!

Csillagjegyed alapján meg van neked is a lelki társad, de nem az, akire gondoltál!

Sok cikk támasztotta már alá, hogy sorsunkat erőseb meghatározza az, hogy mikor jöttünk világra. Ez kihathat a jellemünkre és a gondolkozásunkra egyaránt. A Nap, a Hold és az egyéb bolygók állása abba is szolgálatunkra lehetnek, hogy rátaláljunk arra a cs

Cikkajánló Tovább olvasom

2. A Mérleg

A Mérleg válogatós viselkedése döntésképtelen alkatából fakad.  Hiába ír pro-kontra listákat, nehezen tudja eldönteni, hogy a megfelelő társ mellett teszi-e le a voksát. Csak az a baj, ha túl sokáig őrlődik és hezitál magában, könnyen lemaradhat az igaziról. Leendő párja ugyanis általában nála jóval könnyebben hozza meg a döntéseket.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-07)

A mai napon igazán a toppon érezheti magát, lelkileg és fizikailag egyaránt. Ne is bonyolódjon ma nagyobb, lelkizõs beszélgetésekbe, egyszerûen csak élvezze jókedvét, ami, ha estig kitart, egy igen kellemes társaságba sodorhatja, ahol nagyon jól fogja érezni magát, megkoronázva a napját!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: