Ahogy összejönnek, sosem látod többet! Ezek a csillagjegyek szinte biztosan hanyagolják a barátokat, amikor igazán szerelmesek. A párjuk mindenki másnál fontosabb lesz. Vajon te is köztük vagy? És a párod? A horoszkópból megtudhatod a részleteket. Amikor még friss a szerelem, természetes, hogy a pár mindkét tagja csak egymást akarja – olyannyira, hogy a barátokról, a családjukról is könnyedén lemondanak, csak minél többet együtt lehessenek. Aztán amikor lecseng a kezdeti varázs, a szeretteik újra fontossá válnak. Ezek a csillagjegyek ugyanakkor hajlamosak hosszú távon is elhanyagolni a barátokat, mert számukra a szerelem, a szerelmük jelent mindent.

A Bika a szerelmet választja

A Bika még akkor is a szerelmét választja a barátok helyett, amikor döntési helyzetbe kényszerítik. Soha ne vedd személyes sértésnek a visszautasítását, ő ilyen. Számára a biztonság, az anyagi javak és a nyugalom a barátságnál is fontosabb lehet. Nehezen felejt, és amikor valaki megbántja, azt az embert végérvényesen kitörli az életéből. A családjára persze mindez csöppet sem érvényes, de a barátoktól könnyen eltávolodhat, ha azok nem értik meg, neki a szerelem mindennél többet jelent.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Meglehet, hogy ma kissé zavarni fogja néhány dolog, melyek mellett nehéz lehet szó nélkül elsiklania, azonban ez most kivételesen bölcs megoldás lenne, ugyanis nagyon könnyen konfrontálódhat most, ha beleavatkozik az aktuális folyamatokba, s akár hosszútávon is befolyásolhatja elõmenetelét, ha most összeakaszkodik valakivel, akivel lehet, hogy nem kéne. Legyen bölcs, kedves Bika!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Megtalálhatod a lelkitársad a csillagjegyed segítségével. Mutatjuk ki illik leginkább hozzád

A Rák a szerelmének él

A Rák a zodiákus gondoskodó tyúkanyója. Ő akkor érzi magát a legjobban, amikor szép otthona, nagyszerű családja és társa van, akivel megoszthatja a boldogságát. Ezért ő is hajlamos minden korábbi kapcsolatát megszakítani, hogy a partnerére koncentrálhasson. Főz, mos, még a poklot is hajlandó megjárni a szerelméért. Az is igaz, ha az édesanyjának vagy a családnak nem tetszik a párja, inkább megválik tőle, mintsem küzdjön érte.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Elõfordulhat, hogy most egyszerre életének több színterén is helyt kellhet állnia egyszerre, s ez amellett, hogy rendkívül sok koncentrációt igényelhet, igencsak kimerítheti. Bármennyire is nehéz, tartson ki, kedves Rák, ugyanis hamarosan, nagy és igen kellemes meglepetésben lehet része, ha így tesz!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Oroszlán büszke a szerelmére

Az Oroszlán jellemzően minden és mindenki elé helyezi a szerelmét, hiszen büszkeséggel tölti el nemcsak a sikere, de a párkapcsolata is. Ő az, aki mindenből a legjobbat akarja, így a szerelemből is, ezért közös életük kezdetéből mindenki mást kizár. Persze a közösségi oldalakra lelkesen töltögeti a szerelmes szelfiket, világgá kürtöli boldogsága minden pillanatát. Amíg tart a tűz, a lángolás, senki mással nem foglalkozik, csak a kedvesével.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Fontos lenne, kedves Oroszlán, hogy a mai napon, minél több idõt szenteljen a saját maga dolgainak rendezésére, elvégzésére. Tegye félre egy kicsit az önzetlen, s nagylelkû énjét és koncentráljon csakis arra, ami önnek igazán fontos, legyen szó családról, vagy éppen egy fontos munkáról egyaránt!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: