A Szűz nem kéri a baráti tanácsokat

A Szűz maga a báj és a méltóság, amikor viszont igazán szerelmes, lesz hamar alárendeli magát az érzéseknek. Mindent megtesz, hogy a szerelme kedvében járjon, és nagyon sok mindent eltűr a párjától. Nagyon makacs típus, ezért még a legközelebbi barátai tanácsát sem hajlandó meghallgatni, mert meggyőződése, a szerelmi élete csak rá tartozik. Addig tesz és dolgozik a párkapcsolaton, amíg el nem éri a célját. Van, hogy sikerül neki és van, hogy nem.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai nap az önmegvalósításé lehet, kedves Szûz, amikor is, minden bizonnyal, elegendõ ideje lesz majd arra, hogy érdemben kiélhesse kreativitását. Ennek köszönhetõen, nem csak, hogy sikeresebb lehet a szokásosnál, de valószínûleg, több mindennel is végezhet, amiben nagy segítségére lesznek kiváló ötletei!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Mérleg komolyan veszi a szerelmet

A Mérleg általában nagyon könnyed, amikor randizik, de amikor őrülten szerelmes, nagyon is komolyan veszi a szerelmet. Barátjaként a párkapcsolata első szakaszában biztosan nem sokat látod. Sőt, az is kiderülhet, a partiarc, akivel végigbuliztad az egyetemet, egy csapásra otthonülő házi feleséggé/férjjé avanzsál a szerelme miatt. Lehet, eltűnik egy fél évre, de az is lehetséges, a fél életre. Bocsásd meg neki, nem veled van baja, csupán szerelmes.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Amennyiben a mai napon, nem boldogulna valamivel, úgy alkalmasint, érdemes lenne bevonnia egy hozzáértõ szakembert, aki sokat segíthet a Gordiuszi csomó kioldásában. Amennyiben valóban a hasznára válik segítsége, úgy semmiképpen se feledje el jutalmazni érdeme szerint, hisz a jó szakember ritka, így érdemes megbecsülni!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp 2020-07-16

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: