Hogy hogyan befolyásolhatják a személyiségünket, a tulajdonságainkat és a viselkedésünket a csillagok, az inkább rejtély a számunkra, mintsem egyértelmű tudomány. Mégis tány, hogy valóban vannak olyan jellemzők, amik igazaknak tűnnek az egyes csillagjegy képviselőire, ezáltal is egyértelművé téve, hogy mikor születhetett az illető. Eképpen a szerelmi életünk is kódolva lehet a csillagokban - s az is, hogy ki, hogyan viselkedik a kapcsolatokban. Mutatjuk: ez az 5 csillagjegy akaratlanul is összetörheti a szívünket. De nem tehetnek róla, ilyen a természetük.

Bika

A jegy szülöttei közismerten makacsok és kitartóak – vagyis mondhatjuk, hogy hűséges és megbízható partnerek, de ugyanezt elvárják a párjuktól is. Addig nincs is semmi baj, amíg a Bikák úgy érzik, hogy megbízhatnak és hihetnek a partnerüknek. Ha azonban kiderül ennek az ellenkezője, igen dühösek lehetnek, és máris kialakul a szakítás gondolata a fejükben. Ha nem tudnak hinni a párjuknak, azonnal továbbállnak.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Bika, ma végre lehet, hogy kipihenheti magát. Egy kisebb baleset következtében elõfordulhat, hogy néhány napig ágyhoz lesz kötve és nyugalomra lesz szüksége, amit kiválóan felhasználhat arra, hogy végre tudjon egy kicsit relaxálni. A lábadozás után azonban olyan kipihent lesz majd, hogy az is elõfordulhat, hogy sokan el sem hiszik, hogy betegeskedett.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2024-01-23

Kos

A Kosok szeretik azt csinálni, ami a legjobb a számukra. Saját magukat helyezik a középpontba, ezért gyakran előfordulhat, hogy a párkapcsolatban inkább “rákényszerülnek”, hogy a párjukat is figyelembe vegyék, ne csak önmagukat – és ezt rendszeresen terhesnek érezhetik. Úgy érezhetik, hogy a sikerük és a boldogságuk útjában áll a partnerük – és máris a szakításon gondolkoznak.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

A mai nap igen furcsa lehet, kedves Kos. Valahogy mindenki egy kicsit másnak tûnik, mint amilyennek megszokta eddig. Mintha mindenki máshogy viselkedne ma.Ez az érdekes érzés abból adódhat, hogy valami gyökeresen megváltozott gondolkodásában és most látja csak igazán azt, hogy milyen valójában környezete.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A Szűz jegy szülöttei rendszeretőek és a szokásaik rabjai. Kedvesek és bájosak, de nem képmutatóak. Szeretik, ha körülöttük minden úgy van, ahogyan az a legjobb a számukra, ahogy a legkényelmesebb és legpraktikusabb szerintük. Ezért fontos lehet a számukra, hogy ők irányítsanak. S ha kavics kerül a gépezetbe és a rendszert valaki felborítja, a Szűz jegyűek máris a kilépésen törhetik a fejüket.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ha eddig leterheltnek érezte magát, kedves Szûz, úgy ez most meg fog változni. Végre a végére érhet egy nagyobb projektnek, ami nagyon elfárasztotta, de most fellélegezhet. Ez motiválja majd a következõ feladatok és tervek felé. A következõ idõszakban sok minden fog változni az életében, tehát készüljön fel, hogy nem fog unatkozni egy pillanatig sem.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: