Meglepő, de igaz, a következő 5 csillagjegy inkább a békét választja a harcok helyett a párkapcsolatában.

Vízöntő

A Vízöntő csillagjegyűek nagyon szabad szellemek, akik sok dologért harcolnak, vitába szállnak, de a párkapcsolatukban inkább nem veszik fel a kesztyűt, békések maradnak. Természetesen, mint mindenki más, ők is bosszankodnak, de ez sem tart sokáig, egy idő után elviccelik a dolgot.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Amennyiben ma egy nagyobb projekt megvalósításával nézne szembe, kedves Vízöntõ, úgy semmiképpen se bízzon kulcsfeladatokat másra, csakis saját magára számítson azok véghez vitelében, különben késõbb kiderülhet, hogy a hozzá nem értés miatt, rosszul csináltak mindent, több kárt okozva ezzel, mint hasznot, s kezdheti elõröl az egészet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerdai Horoszkóp 2023-02-01

Mérleg

A Mérleg a béke, egyensúly és a harmónia megtestesítője. Inkább a konfliktusok megoldására, mint azok szítására törekszenek.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Ma lehetõséget kaphat, kedves Mérleg, hogy elutazzon valahová, ahová már rég el szeretett volna. Bár maga az utazás nagyon izgalmasnak ígérkezhet, de lehet, hogy felmerülnek olyan, a vártnál nagyobb, költségek, amiket önnek kellene fedeznie és ez kissé lelombozóan hat lelkesedésére. Próbáljon meg egy kis kreativitással lefaragni költségeibõl, s ne mondjon le egy ilyen nagyszerû alkalomról.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

Nem szereti a konfliktusokat, ha egy mód van, nem megy bele. Ha viszont kellemetlen helyzetbe kerül, tud merev és sértő is lenni. Vagy az egyik vagy a másik, de köztes állapot nincs!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Bármennyi dolga is legyen, kedves Bak, ma különösen ügyeljen arra, hogy kellõ mennyiségû idõt töltsön szeretteivel, akik most nagyon is igényelhetik társaságát, meglátásait, szeretetét! Sok dolog van, ami fontos az életben, de ennél semmi nem lehet fontosabb!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: