Mérleg

Érdekes, de elsőre velük kapcsolatban az ember azt érezheti, hogy nagyon önző és beképzelt típusok, akikkel nehezen lehet kijönni. Azonban, ha hagysz nekik időt, hogy felfedjék igazi énjüket, kiderül róluk, hogy kifejezetten érzelmesek és kedvesek. Gyakran emelnek falat a szívük köré és csak azokat engedik be, akik elég kitartóak.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai napon, sor kerülhet egy társasági eseményre, melyen nem csak, hogy szívesen vesz részt, hanem minden bizonnyal jól is fogja érezni majd magát. Amennyiben megismerkedne egy olyas valakivel, akinek hitelt érdemlõek a szavai, figyelmesen hallgassa végig, s ossza meg vele a saját véleményét is, ezzel talán útjára is indítva a jövõbeni, gyümölcsözõ kapcsolatot. Jó szórakozást, kedves Mérleg!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Nagyon sokat adnak annak, akit igazán fontosnak tartanak. Mindig lehet rájuk számítani, soha nem hagyják cserben a szeretteiket. Első találkozásra igazán kellemes a természetük, de idővel kimutatják a foguk fehérjét. Hajlamosak rá, hogy addig hagyjanak duzzadni egy őket zavaró tényezőt, amíg egyszer csak föl nem robbannak miatta. A másik félnek fogalma sem volt, hogy egyáltalán létezik a probléma, a Bika azonban végig tudta, csak nem tett róla említést.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Igen valószínû, hogy a mai napon bizony, keményen meg kell majd küzdenie mindenért, s az is lehet, hogy mindeközben ráadásul, nem sok segítségre számíthat, kedves Bika, ugyanakkor viszont, ha kitart, biztosan nem lehet majd oka panaszra, ugyanis, legalább csakis egyedül arathatja le az összes babért!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: