Te köztük vagy?

A kudarc, és sikertelenség sokféleképpen hat az emberekre. Van, akit nagyon megvisel, míg mások felállnak, gyorsan leporolják magukat, megigazítják a koronát, mosolyognak egyet, és mennek tovább!

Ez az 5 csillagjegy nagyon könnyen regenerálódik a kudarc után! Ők aztán igazán szerencsések, hiszen szinte sosem esnek kétségbe.

Kos

Nagyon sok energiád van, így a nehezebb időszakokban sem fulladsz ki. Nem érzed soha a helyzetet reménytelennek, viszonylag egy csalódás, vagy egy szakítás sem visel meg nagyon. Nem szoktál panaszkodni, sírni másoknak, hanem gyorsan a kezedbe veszed az életed, és úgy rendezed, ahogy számodra a legjobb. Úgy gondolod, nincs az életedben helye a szomorúságnak, és nem is adsz teret neki.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

Ma a Kos hihetetlen energiákat aktivál, s óriási lelkesedéssel veti bele magát a napba. Elsõre abszolút jó ötletnek tûnik, hogy egymaga mindent megcsinál majd, ahogy tervezte, de könnyen lehet, hogy jobban teszi, ha néhány tennivalót lepasszol másoknak, s ön inkább a fontosabb kérdésekre koncentrálja erejét, minden csip-csup dolog helyett, hiszen ön úgyis a nagy helyzetek és problémák megoldásában jeleskedik igazán. Ma nagy szüksége lehet környezetének arra, hogy kitûnõ meggyõzõképességét megcsillogtassa, egy pénzügyileg fontos kérdésben. Ha nem ön intézi, nem biztos, hogy a vártan alakul a kimenetel, így ezt viszont semmiképp se engedje ki a kezébõl!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Az összes csillagjegyek közül az Oroszlánok teszik túl leghamarabb magukat a szakításon. Ez nem azért történik, mert érzéketlen lennél, hanem azért mert nem akarod átadni magad a rossz dolgoknak. Ha valami rossz történik veled, azonnal elkezded tervezni, hogy hogyan jöhetnél ki a helyzetből. Kitartó vagy, nagyon koncentrálsz a dolgokra, és mindig tanulsz a hibáidból. Mindig van egy B-terved, így számodra nem létezik lehetetlen.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

Ugorjon fel a gyorsvonatra, hogy megtapasztalja, az milyen messzire is képes elvinni a mai nap folyamán, kedves Oroszlán. Ma ugyanis az univerzum irányából, hála az égnek, kiváló hátszélnek örvend, így, még maga is meglepõdhet, hogy milyen kevés energia-befektetéssel, milyen magasságokba is juthat. Ezen az úton ráadásul még a társaság, azaz szövetségesei, segítõi, üzletfelei is kellemesnek ígérkezik, így ma igazán nem lehet oka panaszra, élvezze hát az életet és a kivételesen könnyedén elért sikert!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: