A Vízöntőt nem lehet nem észre venni

A Vízöntő bámulatosan vonzó személyiség, képtelenség őt nem észrevenni. Persze, mindezzel tökéletesen tisztában is van. És nem is viselné el, ha rajta csak úgy átnéznének vagy elsiklanának a tekintetek. Amikor sikerrel jár – már pedig ez szinte minden esetben így történik –és felhívja magára a figyelmet, a számára is vonzó és érdekes partnerrel szívesen flörtöl, szívesen randevúzgat. Aztán nem sokat hezitál a párkapcsolaton sem egészen addig, amíg a partner nem akar átlépni a Vízöntő komfort zónáján. Amikor el kéne köteleződnie, akkor jönnek a csalódások.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Akármennyire is nyilvánvaló, ma mégis igyekezzen mindennek inkább a jó oldalát látni, mintsem a rosszat, kedves Vízöntõ, mert akkor hamar lehangolhatja ez a világ, s egész nap letargikus hangulatba kerülhet. Ha viszont pozitívan áll még ahhoz is, amit más katasztrofálisnak ítél, akkor megláthat valami olyan igazságot is, ami a legtöbb szem elõtt örökre rejtve marad, tovább gyarapítva ezzel bölcsességét!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Halak számol a kockázatokkal

A Halak pontosan tudja, mivel jár, amikor bevállalja a kockázatokat, és összeköti az életét partnerével. Tökéletesen tisztában van azzal is, lehet, újra és újra csalódni fog. Mégis bevállalja, mert számára biztonságot, melegséget nyújt a párkapcsolat. A Halak érzései mélyek, nagyon ragaszkodó típus, nagyon nehezen enged el. Túlzottan gyorsan merül el az érzelmekben, pedig azt sem lehet rá mondani, nem tanult az előző szakításból. Egyszerűen kell neki a párkapcsolat, aztán meg lesz, ami lesz.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Kétségtelen, hogy ön a regenerálódás nagymestere, kedves Halak, s tény, hogy ma bizony, nagy eséllyel, szükség is lesz eme kivételes tulajdonságára ahhoz, hogy megõrizze lelki egyensúlyát! Bármi is történjék, rázza meg magát, felejtse el a rosszat, s lépjen tovább. Megéri!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerdai Horoszkóp 2022-07-20

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: