Mérleg

A Mérlegekre jellemző, hogy minden embert kedvelnek, aki csak megfordul körülöttük. Barátságosak. Nem szeretik a konfliktusokat. Azt gondolják, hogy mindenki azért jött erre a világra, hogy szeressen és szeretve legyen. Nem ismerik a határokat, ha szeretetről van szó, amikor szeretnek valakit.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Egy új ember léphet be az életébe, kedves Mérleg, aki vagy munkájában lesz közel önhöz, esetleg vagy otthonában, albérlõként, mindenesetre meg kell barátkoznia a gondolattal, hogy bizonyos fokon, de egy ideig többet lesz együtt ezzel a személlyel, mint amennyit olykor szeretne. Egyetlen elõnye a dolognak az lehet, hogy úgy tûnik, ön dönthet, hogy ki is lesz az illetõ.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

A Bakok hajlamosoak bármelyik napra úgy tekinteni, mintha ünnep lenne, vagy egy új kezdet lehetősége. Szeretik a családjukat, a hagyományokat és a zenét. Meglehetősen diszkrétek, felelősségteljesek, praktikusak. Ha valakit igazán megszeretnek, az lehet az egyik legszerencsésebb a világon.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

A mai napon, nagy eséllyel folytathat olyan építõ és egyszersmind tanulságos beszélgetéseket, melyek stimulálóan hathatnak elméjére, így valóságos gondolat lavinát indíthatnak el önben. Más nem, ragadjon tollat és papírt, kedves Bak, ha valami nagyon jó dolgot ötlött ki, mielõtt még elfelejtené a részleteket!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: