Skorpió

A Skorpiók intuíciója különösen más emberekkel kapcsolatban működik. Gyakorlatilag pillanatok alatt képesek megállapítani, ha valaki hazudik. Nem számít, mit és hogyan ad elő a másik, a Skorpiók rögtön tudják az igazságot. Meg lehet próbálni, de nem érdemes kísérletezni azzal, hogy bárki is becsapjon egy Skorpiót, mert az szinte azonnal kiderülhet.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma meglehetõsen furcsa érzések, érzelmek keríthetik hatalmába gondolatait, melyeket már szinte maga sem ért. A legjobb ezért talán az lenne, ha ma megpróbálna nem megérzéseibõl, érzelmeibõl kiindulni, nehogy rossz döntéseket hozzon, s késõbb esetleg csalatkozzon. Amúgy sem ígérkezik a mai szerencsés napnak a döntések tekintetében, úgyhogy inkább ne is foglalkozzon érdemben egy fontos kérdéssel sem. Inkább menjen strandolni, lazítani egy kicsit, vagy egyszerûen ki se dugja az orrát az ágyból, otthonából, ez lehet most a legjobb, amit tehet!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A Szűz jegy szülöttei soha semmit nem hagynak figyelmen kívül akkor sem, ha a megérzéseikről van szó. Észrevesznek minden apró részletet a körülöttük lévő világban, még azokat a dolgokat is észlelik, amik mások számára láthatatlanok. Persze nem tudják megállni, hogy ezeket a dolgokat is kielemezzék, gyakran túlzásba is esnek.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ha az embert túl sok olyas valami nyomasztja, amit már régóta nem tud megoldani, akkor csak egyet tehet: nem is akarja megoldani a dolgokat, inkább elfogadja, s egyúttal már örökre el is engedi õket. Tépelõdés és logikázás helyett inkább ürítse ki gondolatait ma, kedves Szûz, s csaljon mosolyt önmaga és mások arcára, hisz túl rövid az élet a szomorkodáshoz!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ki hogyan találja meg, éli át a szerelmet? A horoszkópod megmondja.....

Mérleg

A Mérlegek szupertudatosak minden helyzetben: önmagukkal, a gondolataikkal, az érzéseikkel kapcsolatban és azzal is, hogy éppen mi történik körülöttük. A megérzéseik révén tudatában vannak az életükben megbújó lehetséges veszélyeknek is, emiatt kevésbé optimisták. Képesek meglátni a dolgok másik, sötét oldalát is, annak bonyolultságát. Minden szemszögből megvizsgál mindent mert tudjuk, hogy nem csak fekete és fehér létezik, hogy semmi sem olyan egyszerű.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Egy új ember léphet be az életébe, kedves Mérleg, aki vagy munkájában lesz közel önhöz, esetleg vagy otthonában, albérlõként, mindenesetre meg kell barátkoznia a gondolattal, hogy bizonyos fokon, de egy ideig többet lesz együtt ezzel a személlyel, mint amennyit olykor szeretne. Egyetlen elõnye a dolognak az lehet, hogy úgy tûnik, ön dönthet, hogy ki is lesz az illetõ.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: