Ezek a csillagjegyek sosem hagyják figyelmen kívül a testük jelzéseit. Szeretik, elfogadják magukat. Van, aki az étkezésben, más a mozgásban tudatosabb, de az mindenképpen közös bennük, hogy templomként tisztelik a testüket. Vajon te is köztük vagy?

1. Kos

A Kos mindig imádja feszegetni a határait, amikor csak teheti, elmegy a maximumig, ezért pontosan tudja, hol húzódnak a teste határai. Még amikor fáradtnak is érzi magát, testének akkor is szüksége van mozgásra, hiszen csak így tudja levezetni a benne feszülő mérhetetlen energiát.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

A mai napon, kedves Kos, meggyûlhet a baja a digitális világ egyik vívmányával. Lehet, hogy telefonja, vagy számítógépe egyszer csak úgy dönt, hogy nem szeretné tovább parancsait követni és leáll. Sajnos a probléma valószínûleg nem lesz könnyen orvosolható, de egy szakember segítségével megúszhatja az új eszköz vásárlást.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2024-03-28

2. Rák

A Rák hiperérzékeny csillagjegy, így természetesen nemcsak mások szükségleteire érez rá, de arra is külön receptorai vannak, vajon mi nem stimmel épp a testével. Fontos, hogy mindig hallgasson a megérzéseire, és amikor valamiről úgy érzi, árt neki, azzal a szokással azonnal fel is hagyjon.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Kedves Rák, mostanában észrevette, hogy családja több odafigyelést igényel a szokottnál is. Valószínûleg egy kissé túlhajszolta magát az utóbbi hetekben és ezt próbálják önnek jelezni, illetve kifejezni, hogy hiányzik az életükbõl. Esetleg próbálja meg teendõit úgy intézni, hogy több ideje legyen rájuk, vagy, ha nem tudja átcsoportosítani feladatait, vonja be õket is, amibe csak tudja. Még az is lehet, hogy élvezni fogják.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: