3. Oroszlán

Az Oroszlán, bár excentrikus típus, pontosan tudja, milyen fontos az önmagára fordított, egyedül töltött idő. Nagyon sokat és tudatosan törődik a külsejével, a testével, a megjelenésével, és nem csak a kinézete, az egészsége miatt is.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma szembesülhet néhány olyan igazsággal, melyek, bár örül, hogy felszínre kerültek, mégis fájdalmat okozhatnak önnek. Ne kövesse el a hibát, hogy hibáztatással, vagy arroganciával jutalmazza a kivételes õszinteséget, hiszen ez nem a vég, hanem éppen ellenkezõleg. Egy tiszta lap, egy új kezdet hírnöke lehet!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

4. Skorpió

A Skorpió az egyik legérzékibb csillagjegy, aki teste minden rezdülésére figyelmesen hallgat. A megérzéseinek hála mindig kitalálja, mivel teszi a legjobbat önmagának, a testének, és hogyan szedheti össze magát a leggyorsabban még a gyengébb időszakaiban is.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Amennyiben azt szeretné, hogy értsék is, amit mond, kedves Skorpió, most nagyobb sikerrel járhat, ha kollégái helyett, inkább egy régi jóbarátját, vagy szerettét kéri meg, hogy hallgassa végig elképzeléseit, mert most mások azt egyszerûen képtelenek lehetnek megérteni. Az ön számára fontos személy nem csak, hogy érteni, de értékelni is fogja, amin épp dolgozik, s a pozitív megerõsítés mellett, talán még hozzá is tud járulni terve sikerességéhez, egy-két gondolatindító hozzászólásával, ami végkép megkoronázhatja a napot!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp 2020-09-27

5. Vízöntő

A Vízöntő pontosan tudja, hogy számára a szabadban végzett mozgás jelenti a legteljesebb feltöltődést, így amikor a teste jelez, indul is a természetbe. Ha nincs a legjobb formájában, ő még akkor is toleráns önmagával, nem ítélkezik, inkább mindent megtesz, hogy szépen lassan visszanyerje az erejét.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ha úgy érzi, ma minden a fejére kezd nõni, lépjen ki az ördögi körbõl, kedves Vízöntõ, s egyszerûen menjen haza relaxálni, pihenni egyet. Azzal, hogy csak megerõlteti magát, sem önmagának, sem másnak nem tesz jót, ha azonban a vergõdés helyett, bölcsen a kikapcsolódást választja, elõbb lehet újra termékeny, mint azt gondolná, s így sokkal, de sokkal messzebbre juthat, mintha végighajtotta volna a napot.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: