Nyilas

A Nyilas folyton rohanásban van. Állandóan tennivalókat kerget, mindent egyszerre akar megcsinálni, ezért aztán képes elveszni a sok feladat között, mert nehezére esik felállítani a fontossági sorrendet. Az érzelmei könnyen elragadják, a mértékletesség nem az erőssége, mert a Nyilas alaptermészetéhez a túlzás tartozik, érvényes ez az érzésektől kezdve a munkáig az élete minden területére. Minden kiszámíthatatlansága ellenére sincs rossz szándék a Nyilas tettei mögött, ha meg is bánt, azt inkább az impulzivitásának lehet betudni, nem azért teszi, mert rosszat akar, sőt, inkább segítő szándék vezeti általában. Az biztos, hogy az élet egy Nyilas mellett tűz és lobogás, ami olykor megperzseli a közelében lévőket.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Minden csak hozzáállás kérdése, ahogy azt mondani szokás, kedves Nyilas! Ma feltétlenül alkalmazza ezt a szabályt univerzálisan, s mindenhez viszonyuljon úgy, hogy az tükrözze az ön által elvárt eredményt. Ha sikerül ezt megvalósítania, az így kialakult, természetes precedencia sorrend sokat adhat hozzá a majdani sikeréhez!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

A Vízöntő csillagjegy nem igazán az előre tervezés embere, szeret hirtelen döntéseket hozni, egyszerűen azért, mert bízik a saját tévedhetetlenségében. Mivel kicsit fordítva működik a logikája, ezért mi, földi halandók gyakran nem értjük, mit miért tesz, és emiatt érezzük azt, hogy teljesen kiszámíthatatlanok a cselekedetei. Az érzelmeit nem nagyon szereti kimutatni, ezért talán kissé hidegnek tűnik, de valójában szó sincs erről, csupán nem szívesen adja ki másoknak a sérülékenységét. A Vízöntő különbözni akar másoktól, pótolhatatlan szeretne lenni, ezért az excentrikus külső és a kissé furcsa, normáktól eltérő életmód sem áll távol tőle, ami miatt biztos, hogy nem lesz unalmas mellette az élet.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Bármennyire is úgy tûnjön ma, hogy sietnie kellene, mégse sürgessen semmit, kedves Vízöntõ, hanem várja i türelmesen, hogy a dolgok, szinte maguktól alakuljanak, Ez azért is jó, mert, ha így tesz, alkalma lehet majd megfigyelni olyan mechanizmusokat, melyek ismerete késõbb még elõnyt jelenthet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a rejtett képességed a csillagjegyed szerint, amiről talán nem is tudsz

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: