A mai világban egyre nehezebb erősnek és határozottnak lenni – mind fizikai, mind mentális értelemben. De milyen alapértékek tesznek erőssé egy nőt? És te köztük vagy?

Bika

A Bika nő nem csak pszichésen, mentálisan erős, hanem fizikai értelemben is. Rendkívül érzéki, csábító, aki minden helyzetben tudja, hogy miként kell viselkednie. Első ránézésre törékeny, akár egy tavaszi virág, de a lelke mélyén egy olyan nő rejtőzik, aki egy hegyet is arrébb tud tolni, amíg nem éri el a célját.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

A mai napon, igencsak sok dolga akadhat, kedves bika, s meglehet, érdemes lenne néhány lemaradást is behozni bizonyos területeken, ugyanis hamarosan, új feladatokkal bõvülhetnek mindennapjai. Bármennyire is tevékeny, este azért mindenképpen igyekezzen kikapcsolni, s idõt szakítani egy kis pihenésre is.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Az Oroszlán nő az egyik legerősebb és legambíciózusabb a 12 csillagjegy közül. Vezetőnek született, és bármilyen nehéz helyzetből is képes kimásznia. Makacs, határozott, néha képes túlzásokban esni, ritkán túlreagálja a dolgokat. Emellett jószívű, és sok szeretet tud adni, de nem szabad feldühíteni, mert akkor a nyugalmas, békés napoknak lőttek.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Felejtsen el ma minden szabályt és korlátot, kedves Oroszlán, persze, csak egy etikus határon belül, s élje meg úgy ezt a mai napot, ahogyan csak szeretné! Meglátja, az efféle életstílusbeli lazaság, nem csak lelkivilágára, de kreativitására is rendkívül inspirálóan hathat, s ennek hamarosan meg is lesznek majd a maga gyümölcsei!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

A Mérleg nő mentálisan erős, és a viselkedésében is megmutatkozik a felsőbbrendűsége. A fizikuma törékenynek mondható, mert a Mérleg nő tud kedves, gyöngéd, érzelmes is lenni. Amire vágyik, azt rendszerint meg tudja valósítani, mivel eltökélt, tele van önbizalommal, ezért gyakran sikerrel jár. Bátor nő, remek diplomata, és jó barátnő.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Bármivel is szembesüljön ma, kedves Mérleg, álljon ki határozottan a véleménye mellett, ahogy mindig is, csakis így képviselheti most eredményesen álláspontját. Mindazonáltal, emlékezzen rá, hogy csakis akkor maradhat ilyen, ha szíve legmélyéig hiszi, hogy a jó oldalon áll, így, ha csak egy pillanatra is kételkedik ebben, legyen az elsõ, aki ezt beismeri, s cselekedjen lelkiismeret szerint!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: