Szűz (augusztus 24 - szeptember 23.)

A szüzek a legalattomosabbak, ugyanis sokszor nem tudják magukról, hogy gonoszkodnak. Természetükből kifolyólag rendkívül kritikusak, de nem csupán magukkal, hanem másokkal szemben is, ha valami nem tetszik nekik, véleményüket nem félnek kimondani és a legapróbb hibák is rögtön szemet szúrnak nekik. Nem a köntörfalazás mesterei, még, ha segíteni akarnak is, mondanivalójukat képesek úgy előadni, hogy hetekig emlegesse azt a másik, ha pedig még külön gonoszkodni is támad kedvük, jobb, ha elkerülöd őket. Ilyenkor rendkívül sértőek tudnak lenni és még élvezik is, ha megbántanak valakit, olykor még a saját szeretteiket is.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Bár ma már csupán egy karnyújtásnyira érhet céljaitól, kedves Bak, mégis megeshet, hogy némi késedelemrõl kaphat hírt, ami igencsak bosszantó lehet. Nézze a jó oldalát a dolognak: legalább lesz még egy kis ideje készülni az eljövendõkre.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió (október 24 - november 22.)

Most nem egy csípős, hanem inkább egy szurkálódós állatövi jeggyel van dolgunk. A skorpiók, akárcsak arra a nevükből következtethetünk, kemény páncéllal rendelkeznek, az oroszlánokhoz hasonlóan pedig irányítani, mindig nyerni akarnak. Az ő gonoszságuk azonban más, mint a többieké, akiknek gyakran természetükből vagy a helyzetből fakad. A skorpiók céljaik elérése érdekében lesből, alattomosan támadnak, hossző tervezgetés után. Szemtől szembe képesek belopni magukat a szívedbe, hogy aztán hátbaszúrhassanak. Kérlelhetetlenek és, ha épp úgy tartja kedvük, úgy megaláznak, hogy sosem felejted el nekik.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

A legsürgetõbb, hogy minél elõbb rendezze a fejében kavargó gondolatokat, kedves Skorpió, s eszelje ki, hogyan lehetne ma a leghatékonyabb. Meglehet, hogy az idõként önre törõ kényelmességét, mondhatni lustasággát is le kellhet gyõznie ma ahhoz, hogy nagy eredményeket érjen el. Tegye meg, megéri!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp 2021-10-05

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: