Minden embernek megvan a maga életfeladata, vagyis mindenki más és más céllal jön a világra. Különböző dolgokat kell teljesítenünk, különböző akadályokon kell túljutnunk, ahhoz, hogy elérjük a boldogság állapotát.

Nézzük, melyik csillagjegy milyen karmával született a világra!

Kos-Reinkarnáció

Egy állandóan harcoló hős vagy, aki a belső démonokkal, és a külső kísértésekkel küzd. Minden életednek az a célja, hogy fejleszd a képességeidet, és jobb emberré válj.
Karmikus üzenet: élj a mának, meditálj, találd meg az életben a legszebb pillanatokat, még akkor is, ha kezdetben nem tűnik túl rózsaszínnek a világ.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap energiával teli ébredhet, így nagy tettek végrehajtására lehet képes, amennyiben nem veszik el a részletekben, s csakis a nagy egészre koncentrál. Használja rendkívüli tervezõ és szervezõ képességét, kedves Kos, s alakítson mindent úgy hogy az a leghatékonyabban mûködjön. Ha mindent jól csinált, este eljöhet az ideje a pezsgõbontásnak!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika-Lélek teremtése

Feladatod a növekedés, a megértés, és a bölcsesség. A jelenlegi életedben nagyban függ attól, hogy az előző életeidben hogyan éltél, milyen biztonságérzetre tettél szert. Szükséged van arra, hogy megteremtsd a belső biztonságod.
Karmikus üzenet: kerülj kapcsolatban a belső éneddel, teremtsd meg te magad a biztonságod. Ne lázadj, szeresd magad félelmeiddel együtt.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap, birka türelme miatt, könnyen kényelmetlen, sõt, talán bántó szituációba kerülhet az által, hogy, míg másokat kiemelnek (vagy kitüntetik magukat...), addig ön a háttérbe szorul, pedig oroszlánrészt vállalt a sikerben. A szerénység és a türelem nagy erény, kedves Bika, ám ma mégis próbáljon meg kiállni a reflektorfénybe, mielõtt még más ékeskedne az ön tollaival!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp 2021-11-16

Ikrek-Szellemi fejlődés

Egy kettős személyiség vagy, aki a földi tudás, és a lelki fejlődés összetettségében éli az életét. Barátságos, kellemes megjelenésű, kedves, figyelmes, intelligens, de néha nagyon szeszélyes, és szétszórt vagy.
Karmikus üzenet: ahhoz, hogy elérd céljaidat realizmusra van szükséged. Próbálj meg kevésbé ellentmondásosan élni. Próbálj meg meditálni, és így választ kaphatsz az életed nagy kérdéseire.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Rendkívül sok tennivalóval kelhet szembe nézni ma, kedves Ikrek, ám környezete elámulhat, hogy ettõl ön, szinte megtáltosodik, semmint hogy megrogyna a terhek alatt, legalábbis látszólag. Ne hajtsa azért túl magát, bármennyire is bírja az iramot, csakis, ha sikerül kialkudnia mindezért egy jó árat is, mert ugyanannyiért, mint általában, kár többet beletenni a dologba...

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák-az Ember születése

Nagyon fontos számodra, hogy egyensúlyt teremts a lelki életedben. Ha valaki bántani mer lelkileg, akkor gyorsan bezárkózol a rákpáncélodba. A belső békédet, és biztonságodat csak a meditáció által találhatod meg.
Karmikus üzenet: kissé jó, ha alábbhagysz az énközpontúságból, mert így mindenki csak menekülni fog előled. Hagyd, hogy meglássák benned az érző embert.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma döntést kelhet hoznia egy becsületbeli ügyben, melynek igen kényes aspektusai lehetnek. Csakis akkor vállalja el a döntõbíró szerepét, ha teljes szívvel ki tud állni valamelyik oldal mellett, különben felesleges kockáztatni a jó kapcsolatot bárkivel is!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: