Oroszlán – vedd le az álarcodat

Még nem fedezted fel az igazi önmagad. Ebből adódik a kényelmetlenség, amitől néha búskomor vagy. Ahogy önmagadat látod, aminek gondolod, azt te magad találtad ki. Felépítettél egy maszkot, ami tetszetős, sugárzó és kissé beképzelt. Ezzel sok mindent bevonzol, de közben távol tartasz magadtól dolgokat, embereket – és a boldogságot is. Dolgozz azon, hogy megtaláld a saját hangodat és az utat önmagadhoz. Ha az álarcodban ragadsz, a boldogtalanság örök társad marad.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai napon szinte egészen estig hadilábon állhat majd az idõvel, kedves Oroszlán, s ennek meg is lehet a böjtje: kapkodás és fejetlenség mindenütt! Legyen bölcs, s lássa be, hogy nem csinálhat mindig, mindent egyedül, így itt a legfõbb ideje, hogy bizonyos dolgokban mások, esetleg hozzáértõbbek segítségét kérje. Higgye el, ez még nem a világ vége!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz – felejtsd el mások elvárásait

Megszállottja vagy, hogy mások mit gondolnak, mit mondanak rólad. Sajnos mások elképzelései, szabályai szerint élni soha nem vezet jóra. Időnként rádöbbensz, hogy pontosan tudod, mi a helyes és mi a jó neked. De akkor sem azt teszed, hanem amit mások várnak el. Kezdj el úgy élni végre, ahogy te szeretnél. Hatalmas megkönnyebbülés lesz. És hidd el, a szeretteid nem fognak elhagyni, ha a magad útját járod, és néha ellent mondasz nekik.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Amennyiben mostanában sokat hajtott (de ha nem, akkor is), épp itt az ideje egy kis pihenésnek, kikapcsolódásnak, de minimum a csökkentett munkatempónak, lazításnak. Ne kockáztassa, kedves Szûz, hogy hamarosan végképp kimerülhet, inkább menjen elébe, s tartson tudatosan egy kisebb szünetet!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csillagjegyed alapján meg van neked is a lelki társad, de nem az, akire gondoltál!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: