Az asztrológia nagyon összetett, de még a „legegyszerűbb” eleme, a csillagjegy is sokat elárulhat a személyiségünkről – többek között azt is, hogy a külvilág számára mi a legbonyolultabb bennünk. Te magadra ismersz?

Kos: keményfejű, de érzékeny

A felszínen sokszor tűnhetsz gorombának, ridegnek, főleg akkor, ha valamilyen feladatra vagy elérendő célra nagyon koncentrálsz.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

A mai napon, bár meglehet, sokfelé kell majd egyszerre koncentrálnia, mégis igencsak jól fog esni a ténykedés, hiszen minden pillanatát élvezheti annak, amit csinál! A késõ délután, esetleg az este folyamán, érdemes lenne egy kis összejövetelt tartania, ahol alkalma nyílhat megosztani a barátaival, az elmúlt napok eseményeit.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-03-15

Gyakran még neked sem tűnik fel, hogy ilyenkor hogyan bánsz másokkal, ám amikor visszatekintesz ezekre az időszakokra, mindig felismered a viselkedésed, és általában szörnyen érzed magad miatta – ha valaki már közelebbről ismer, tudja, hogy nem szabad téged piszkálni, amikor nagyon elfoglalt vagy.

Bika: nagylelkű, de meghúzza a határokat

Segítőkész vagy és szeretsz adni, ám csak úgy, ahogyan azt te jónak látod.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Igyekezzen ma mindenképpen olyanokkal körülvenni magát, kedves Bika, akik könnyed, jó hangulatú, vicces emberek, ugyanis már épp itt az ideje egy kis vidámságnak életében. Vegyüljön el közöttük, ruccanjon ki velük valahová, vegye át mentalitásukat és érezze kicsit jól magát!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Másokat összezavarhat az, hogy mikor, kinek és mi alapján nyújtasz segítő kezet, hiszen minden esetben egyénileg mérlegelsz.

Igazi földjegy vagy, aki szeret mindent a saját módszerei, stílusa szerint csinálni.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-04-17

Ikrek: több nézőpontja lehet egyszerre

Előfordulhat, hogy akár saját magadnak isellentmondasz rövid időn belül, aminek az az oka, hogy több véleményed is lehet egyszerre egy adott témáról.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Nagy eséllyel ismerhet meg ma új embereket, talán egy utazás, kirándulás, esetleg szakmai találkozó alkalmával. Ne csak az aktuális céljára, vagy éppen a munkára koncentráljon hát, hanem arra is, hogy jól érezze magát kicsit, hiszen ráférhet már önre a kikapcsolódás! kösse össze a kellemest a hasznossal!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szereted mindig megvizsgálni a lehetséges nézőpontokat, és mindegyikben megtalálni azt, amivel egyetértesz, ezzel pedig gyakran zavarhatod össze az ismerőseid.

Rák: megjósolhatatlan hangulatváltások

Nagy hatással vannak rád a Hold fázisai, és ezek a hangulatodat is nagyban befolyásolhatják.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Meglehet, hogy ma valaki a segítségét kéri, azonban, mielõtt önzetlenül kötélnek állna, mindenképpen mérlegelje, mekkora kiesést is fog ez pontosan jelenteni a saját idejébõl, energiájából. Csak akkor menjen bele a dologba, ha biztosan nem látja kárát önzetlenségének!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Aki nem ismer olyan közelről, annak szokatlan lehet, hogy egyik nap még csicsergő vidámság-bomba vagy, másnap viszont csak egyszavas válaszokat adsz és inkább elvonulsz a magányodba.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: