Szűz

A Szűz férfiak az élet minden területén magas elvárásokat szoktak felállítani, és ez alól bizony a párkapcsolatuk sem kivétel. Sajnos nem találnak egykönnyen ideális partnert maguk mellé, aminek elsősorban a precízségük az oka: a tökéletességre vágyakoznak.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap igencsak pezseghet ön körül az élet, kedves Szûz, éppen ezért, sok új és érdekes emberrel találkozhat, számos kapu és lehetõség nyílhat majd meg ön elõtt, melyek által bepillantást nyerhet majd olyan területekre is, amelyekre eddig még nem nyílt alkalma. Ha ajánlana valaki egy izgalmas lehetõséget, csakis akkor mondjon rá igent, vagy nemet, ha egészen biztos a dolgában!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nem feltétlenül egyszerű velük együtt élni, ugyanis mindig kiforrt elképzeléseik vannak a dolgokról, így nem éppen kompromisszum készek.

Ami biztos, hogy a kritikát nem viseli el, és szedi a sátorfáját akkor is, ha nem érzik a tőled érkező motivációt, támogatást, de akkor is tárgyilagosan pontot tesz a kapcsolat végére, ha azt tapasztalja, nem igazán közös a jövőképetek – ezt akkor is megteszi, ha egyébként szerelmes.

Mérleg

A Mérleg férfiak mindig az összhangra, a harmóniára törekszenek, szeretik magukat az általános békével és nyugalommal körbevenni.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai napon, sor kerülhet egy társasági eseményre, melyen nem csak, hogy szívesen vesz részt, hanem minden bizonnyal jól is fogja érezni majd magát. Amennyiben megismerkedne egy olyas valakivel, akinek hitelt érdemlõek a szavai, figyelmesen hallgassa végig, s ossza meg vele a saját véleményét is, ezzel talán útjára is indítva a jövõbeni, gyümölcsözõ kapcsolatot. Jó szórakozást, kedves Mérleg!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nem meglepő, hogy hasonló körülményeket biztosító párkapcsolatra vágynak, és sokkal inkább a romantikát, mint a vad, „latinos” viszonyokat részesítik előnyben. Könnyű őket elűzni a pesszimizmussal, a rendetlenséggel és a sürgetéssel, valamint azzal, ha te nem teszel meg mindent a családi összhang érdekében.

Mivel ennyire fontos számukra a lovagiasság, a romantikus felállás, nincs maradásuk azokban a kapcsolatokban, amikben túlságosan is a nők viselik a nadrágot.

Hétfői Horoszkóp 2022-04-04

Skorpió

Ugyan elsőre a többség nagyon is tart tőlük, a Skorpió férfiak bámulatos partnerek tudnak lenni. Szenvedélyesek, tüzesek és többségükben kiválóan értenek a nőkhöz.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Nagyon elmélyülhet ma valamiben, kedves Skorpió, ami titokzatos, vagy, tán csak kevesen értenek hozzá, s meglehet, a róla fellelhetõ információforrások is erõsen hiányosak. Kezdje el feltárni a rejtélyt, hisz ez pontosan önnek való feladat, s, ha rájött a titok nyitjára, ossza meg nagylelkûen másokkal is!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha szerelembe esnek, akkor nem ismernek lehetetlent, azonban két dolgot nem tűrnek el: a hűtlenséget és a hazugságot.

Ha rajta kap azon, hogy valaki más is megtetszett, vagy észreveszi, hogy valamiben nem voltál teljesen őszinte vele, akkor egy életre elveszíted a bizalmát.

Sok negatív pontot szerezhetsz azzal is, ha sürgetni, irányítani próbálod, vagy ha mások előtt kritizálod.

Nyilas

A Nyilasok kedvelik a sürgésforgást maguk körül, ezért nem igazán tudnak elképzelni maguknak egy hosszú távú kapcsolatot akkor, ha abban a partner nem kiemelkedően izgalmas személyiség.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Minden csak hozzáállás kérdése, ahogy azt mondani szokás, kedves Nyilas! Ma feltétlenül alkalmazza ezt a szabályt univerzálisan, s mindenhez viszonyuljon úgy, hogy az tükrözze az ön által elvárt eredményt. Ha sikerül ezt megvalósítania, az így kialakult, természetes precedencia sorrend sokat adhat hozzá a majdani sikeréhez!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bár alapvetően magabiztosnak tűnnek, rendszeresen szükségük van a visszaigazolásra és a támogatásra, ha ezt nem kapják meg, akkor magukban éppúgy elbizonytalanodnak, mint a párkapcsolatukban.

Szeretnek felnézni a partnerükre és megkövetelik maguknak a bizalmat – ha korlátozni próbálod intenzív szabadságigényét, vagy rászabadítod a féltékenységedet, akkor nem sok jóra számíthatsz hosszútávon.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: