Egy kapcsolat sosem könnyű, mint tudjuk, főleg, ha ezekkel a csillagjegyűekkel jársz.

Bár mindenkiben meg lehet találni a rosszat, a horoszkóp jelentések szerint a következő három csillagjegy extrán nehezen elviselhető egy párkapcsolatban.

Ez a négy csillagjegy esik a leghamarabb szerelembe – A tiéd köztük van?

Kos

Szeret kontrollálni mindent és mindenkit. Nem létesítenek olyan személlyel kapcsolatot, aki domináns, vagy bármilyen szempontból is fenyegeti a saját hatalmát és erejét. Nagyon rossz indulatúak, és sok dolgot előbb mondanak ki vagy cselekszenek, mint hogy átgondolnák, ezzel sok sérelmet okozva másoknak. Ha tévednek, akkor bocsánatot kérnek, de vitázni és veszekedni nagyon nem jó velük, mert nincs bennük sok kegyelem.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma hatalmába kerítheti a természet közeli életmód, vagy éppen a gyógyítással, esetleg testének edzésével kapcsolatos ismereteinek bõvítése iránti vágy. Töltse olvasással, vagy éppen bármi más tanulmányozásával a szabadidejét, hisz ma elméje is partner lesz abban, hogy minél több ismeretet magába szívjon. Az önfejlesztés mindig jó és egyben élvezetes dolog, kedves Kos, büszke lehet magára, hogy rendszeresen igényli az ilyesmit!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Erősen kritikusak, mind magukkal, mind a másikkal szemben. Teljesen mindegy, mit tettél, egy Szűz mellett mindig azon agyalsz, hogy elég jól tetted-e. Könnyen megszállottá válnak egy kapcsolatban, amit ilyenkor az első helyre tesznek az életükben, és akár a barátságaikat is feláldozzák ezért. Harcban állnak saját maguk szeretetével, aminek következményeképpen sokszor féltékenyek a másikra.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ha az embert túl sok olyas valami nyomasztja, amit már régóta nem tud megoldani, akkor csak egyet tehet: nem is akarja megoldani a dolgokat, inkább elfogadja, s egyúttal már örökre el is engedi õket. Tépelõdés és logikázás helyett inkább ürítse ki gondolatait ma, kedves Szûz, s csaljon mosolyt önmaga és mások arcára, hisz túl rövid az élet a szomorkodáshoz!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: