Egy kapcsolat sosem könnyű, mint tudjuk, főleg, ha ezekkel a csillagjegyűekkel jársz.

Bár mindenkiben meg lehet találni a rosszat, a horoszkóp jelentések szerint a következő három csillagjegy extrán nehezen elviselhető egy párkapcsolatban.

Vasárnapi Horoszkóp 2021-10-31

Kos

Szeret kontrollálni mindent és mindenkit. Nem létesítenek olyan személlyel kapcsolatot, aki domináns, vagy bármilyen szempontból is fenyegeti a saját hatalmát és erejét. Nagyon rossz indulatúak, és sok dolgot előbb mondanak ki vagy cselekszenek, mint hogy átgondolnák, ezzel sok sérelmet okozva másoknak. Ha tévednek, akkor bocsánatot kérnek, de vitázni és veszekedni nagyon nem jó velük, mert nincs bennük sok kegyelem.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-14)

A mai egy kellemesen eltöltött, kiegyensúlyozott nap lehet, amennyiben nem hatja magát túl, s nem hagyja, hogy mások sürgetése, vagy buzgalma felbosszantsa. Ön csak haladjon úgy, ahogy kényelmes, most azzal végül messzebbre juthat, mintha csörtetne, mint egyesek, ráadásul elkerülheti a sok felesleges stresszt is, ami az egész napját tönkre tehetné...

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Erősen kritikusak, mind magukkal, mind a másikkal szemben. Teljesen mindegy, mit tettél, egy Szűz mellett mindig azon agyalsz, hogy elég jól tetted-e. Könnyen megszállottá válnak egy kapcsolatban, amit ilyenkor az első helyre tesznek az életükben, és akár a barátságaikat is feláldozzák ezért. Harcban állnak saját maguk szeretetével, aminek következményeképpen sokszor féltékenyek a másikra.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-14)

Mielõtt még önmagát reklámozná és azt, hogy képes bármilyen feladattal megbirkózni, jusson eszébe, kedves Szûz, hogy végül a legteherbíróbb öszvérnek kell egy karavánban is vinnie a legnehezebb súlyt. Csûrje-csavarja bölcsen a szavakat, akkor egyensúlyba lesz ma a teher és a jutalom!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: