A Szűz szívét nem könnyű elnyerni

Vétek lenne azt állítani, a Szűz szívtelen vagy érzéketlen csillagjegy lenne. Az viszont igaz, hogy meglehetősen visszafogott és távolságtartó típus, akiről úgy tűnhet, nem is tud szeretni. Nagyon óvatos és csak hosszabb idő után bízik meg benned és enged közel a lelkéhez. Próbál ő persze szeretni a maga módján, csak kívülállóként nem könnyű azt felfedezni. Kitartással, kellő türelemmel előcsalogatható belőle is a romantikus oldala. Ehhez viszont nem árt, ha nagyon figyelmes vagy vele, semmit sem követelsz, inkább csak önmagad és a szeretetedet adod. Ha elnyered a Szűz szívét, hűséges és kitartó társra találhatsz benne.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ha az embert túl sok olyas valami nyomasztja, amit már régóta nem tud megoldani, akkor csak egyet tehet: nem is akarja megoldani a dolgokat, inkább elfogadja, s egyúttal már örökre el is engedi õket. Tépelõdés és logikázás helyett inkább ürítse ki gondolatait ma, kedves Szûz, s csaljon mosolyt önmaga és mások arcára, hisz túl rövid az élet a szomorkodáshoz!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Nyilas mindenkit szeret

A Nyilasról sem állítható, hogy érzéketlen típus lenne. Sőt, tud ő szeretni, csak a szeretete meglehetősen gyorsan elapad. Mindenkit és mindenkor szeretni akar, igencsak gyorsan változnak az érzései. Túlzás lenne ezért azt állítani, hogy ő lenne a legjobb férjanyag. Gondold meg háromszor is, tényleg neki akarod-e kimondani a boldogító igent. Persze, a nyitottsága és a lazasága nem jelenti azonnal azt, hogy teljesen alkalmatlan a szoros kapcsolatra, de nem kis erőfeszítésedbe kerül majd, hogy megzabolázd őt. A Nyilas szeretete őszinte és tiszta, mégis akadnak pillanatai, amikor nagyon vágyik mások figyelmére. Ilyenkor pedig a csábításnak sem képes ellenállni.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma különösen gördülékenyen mehet munkája, fõként ha munkatársai egyben barátja, partnere is egyben. Sikerül kialakítani a egy olyan közösséget, ahol a bizalom és a tisztelet igen domináns, így könnyedén tudnak együttmûködni a munkában is. Egy társadalmi eseményen való beszélgetés még inkább elmélyítheti kollégáival kapcsolatát, s egész napjára jellemzõ lesz a -Keményen dolgozom, de élvezem minden percét- életérzés.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-07-22

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: