A Skorpiót nem könnyű kiismerni

A Skorpió meglehetősen bonyolult csillagjegy, nagyon nehéz őt megfejteni és kiismerni. Sok esetben ugyanis a Skorpió nem azt teszi, amit mond, vagy nem azt mondja, amit valójában gondol. Annak ellenére, hogy nagyon mélyen érez és alapvetően kitartó típus, nem csordulnak túl benne az érzések. Inkább visszafogja magát, mert kifejezetten rosszul viseli a csalódást. Szinte cseppenként adagolja a szeretetét, ezért nála sosem tudhatod, valójában mit érez irántad. Inkább érzéketlennek tűnhet a szemedben, mintsem szerelmesnek. Pedig elképesztően szenvedélyes, és minden érzékével bele tudja magát vetni a párkapcsolatba – persze, csak akkor, amikor úgy akarja. Igazi csábító, bámulatos a vonzereje, mindenkit megkap, akit csak szeretne. Érdemes vigyáznod vele, mert nehezen kötelezi el magát. Amikor viszont melletted dönt, biztos lehetsz a hűségében.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma mindenképpen tegye hasznossá magát ama közösség számára, kedves Skorpió, amelyben tevékenykedik, különösen, ha úgy látja, nem boldogulnak ön nélkül. Este aztán jöhet a jól megérdemelt pihenés, s talán még egy elõre nem várt, szerelmi fordulat is képbe kerülhet!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Bika ügyetlennek mutatja magát

Furcsa módon a Bika úgy tesz, mintha semmi érzéke sem lenne a szerelemhez. Legfőbb fegyvere az álhatatossága, a makacssága, ezért a figyelmét sem könnyű felkelteni. Nagyon leleményes típus, ezért ha úgy érzi, minden körülmény adott, csak akkor kezd el udvarolni, de persze ezt is visszafogottan és kellő óvatossággal teszi. Bármilyen udvariasnak is tűnik, légy te is távolságtartó vele, mert a Bika rendkívül önfejű és igencsak magának való csillagjegy. A párkapcsolatban elvárja, hogy kedves és figyelmes légy vele, alkalmazkodj az igényeihez, tégy lehetőség szerint minél gyakrabban a kedvére. Ha képes vagy minderre, bámulatosan érzéki partnerre találsz benne. Viszont ne lepődj meg, ha túlzottan is sokat kell tűrnöd mellette.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Akármilyen nagyszabású dologba s fogjon ma, kedves Bika, elõtte mindenképpen kérje ki a környezetében élõk véleményét, akik most sok szempontból lehetnek segítségére: egyrészt, megismerheti terveit mások szemszögébõl is, másrészt felvetõdhet néhány jó ötletük, mellyel nagyot lendíthetnek az elsõ lépések megtételén!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: