A csillagjegyek között vannak, akik lazábban, könnyedebben veszik az életet. Mások ugyanakkor ragaszkodóbbak, birtoklóbb típusok, és bizony a féltékenység sem áll tőlük távol. Vajon melyek a legféltékenyebb csillagjegyek, kik azok, akikben pillanatok alatt felébred a zöld szemű szörnyeteg? Nos, ők azok a csillagjegyek. Vajon te is köztük vagy?

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Meglehet, hogy ma nagyon kevés ideje jut társasági életet élni, jórészt bokros elfoglaltságai miatt. Mindeközben, arra az egyre ügyeljen, kedves Bak, hogy ne ígérjen olyat, amit késõbb, akár önhibáján kívül is, de nem tud majd teljesíteni.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Bika birtokolni akar

A Bika családra, egészséges, boldog és kiegyensúlyozott életre vágyik. Ragaszkodó, hűséges és igencsak makacs típus. Ragaszkodik mindenhez, ami az övé, vagy legalábbis úgy gondolja, a tulajdona, és birtokolhatja. Nemcsak tárgyakhoz vagy az értékeihez ragaszkodik mereven, éppen ennyire a társához is. Nem szeret veszíteni, és valójában nem is tud. A szerelmétől sem akar megválni. Ugyanakkor büszkeséggel tölti el, ha vonzónak, különlegesnek találják a párját. A Bika egészen addig nem féltékeny, amíg nincs rá nyomós oka. Viszont, ha párja kacérabb másokkal a kelleténél, azt már csöppet sem nézi jó szemmel. Nem érdemes fellobbantani benne a féltékenység szikráját, mert ekkor mutatja meg a kellemetlenebb oldalát.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Kétségtelen, hogy a mai nap az érzelmekrõl fog szólni, kedves Bika, így, bármirõl is legyen szó, a végére mindig azok lesznek dominálóak. Tökéletes alkalom ez arra, hogy minél több idõt töltsön szeretteivel, barátaival, szerelmével, akikkel most sokat mélyíthetnek kapcsolatukon, sõt, az is megeshet, hogy egy egészen új szintre lesznek képesek emelni azt!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Három csillagjegy, akikre gyökeres sorsfordulat vár 2020-ban! Te köztük vagy?

A Rák nem felejt

A Rák alapvetően nem gyanakvó típus, mert valójában vak a szerelemben. Annyira odavan a párjáért, hogy fel sem merül benne a féltékenység. Egészen addig, amíg véletlenül nem talál valamilyen bizonyítékot párja hűtlenségére. Mert, amikor erre sor kerül, előbújik belőle a zöld szermű szörnyeteg. Innentől fogva nem áll le, addig kutat, addig keres igazolást a gyanújára és addig kérdez, amíg párja be nem vallja az igazságot. Nagyon mélyen érinti a lelkét a fájdalom, hiszen vakon, feltételek nélkül hitt a szerelmében. Nagyon nehezen teszi túl magát a bánatán és a csalódáson, ha egyáltalán képes túllépni. Az őt ért sérelmet nem felejti el, talán a lelke mélyén megbocsát idővel, de felejteni sosem fog.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai napot érdemes önmaga fejlesztésére, képességei kibontakoztatására, vagy éppen, kreativitása megélésére fordítania, amennyire csak teheti, kedves Rák, annál is inkább, mert hosszútávon is hasznát veheti majd annak, ha most így cselekszik!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Oroszlán a legbüszkébb

Az Oroszlán rendkívül büszke típus, aki mindenkor erősnek, határozottnak mutatja magát. Sosem vallaná be, hogy a lelke mélyén nagyon is sebezhető és sérülékeny csillagjegy. Amikor megkapja szerelmétől a számára oly fontos kitüntetett figyelmet és szeretet, nagyon hűséges, kitartó és odaadó, de pontosan ugyanezt a hűséget és kitartást várja cserébe is. Könnyen féltékennyé válik, ha úgy érzi, kevesebb figyelmet, törődést kap a párjától, mint korábban. A riválisokat nem tűri meg maga mellett, ha nem ő a legfontosabb, kirobban belőle a harag és a gyűlölet. Képtelen elviselni és megbocsátani párja hűtlenségét, a fájdalmát sem ismerné be soha. Annál ő sokkal, de sokkal büszkébb.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Akármi is történjék, szentelje ezt a napot a legégetõbb feladatainak, s ne hagyja, hogy bárki is megzavarja, vagy elcsábítsa ettõl, kedves Oroszlán. Legyen következetes és kitartó, lásson messzebb, mint mások, s valósítsa meg a lehetetlent, hiszen ön valósággal erre, vagyis az igazán nagy tettekre született. Kaparja ki a gesztenyét!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: