Mérleg

A Mérlegek arra vágynak, hogy kedveljék őket, és úgy vélik, ezt leginkább azzal érhetik el, ha hibátlanok. Éppen ezért még a legapróbb kudarcokért is bántják és büntetik magukat. Kívülről általában kedvesnek és harmonikusnak tűnnek, ezzel azonban gyakran a belső vívódásaikat, kételkedéseiket, önmagukkal kapcsolatos negatív érzelmeiket leplezik. Mindeközben pedig észre sem veszik, hogy nagyon is sokan kedvelik őket, mégpedig nem a vágyott tökéletességük, sokkal inkább az emberségességük miatt.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma sokat tehet azért, hogy otthonában újra rend uralkodjon. Bármennyire is legyen elfoglalt, most mindenképpen szenteljen idõt környezete rendben tartására, különben még eluralkodik ön körül a káosz, s pont akkor nem fog majd valamit megtalálni, amikor a legjobban kellene.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

A Vízöntő szülöttei kifelé azt mutatják, mintha egyáltalán nem törődnének azzal, hogy mit gondolnak róluk mások, valójában azonban nagyon is foglalkoztatja őket. Miközben függetlenek és különcök, igenis igénylik, hogy elfogadják őket és valósággal rettegnek attól, hogy magukra maradnak, számkivetetté válnak. Látszólag ugyan nonkonformisták, azonban belül folyamatosan aggódnak, hogy valami nincs rendben velük.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma egy barátjával történhet valami, esetleg megváltozhat a viselkedése önnel szemben. Ne vegye tõle rossz néven, bármit is mond, vagy tesz, hisz, ha nem teljesen önmaga, az csak egyetlen dolgot jelenthet: valami baj van. Derítse ki, mi lehet az és segítsen neki!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi horoszkóp február 5. szerda – Ami a mai nap vár rád, azt egy jó ideig nem feleded!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: