A Mérleg a legdiplomatikusabb csillagjeg

A Mérleg leginkább az igazságosság és a tisztesség iránti elkötelezettségéről ismert. A hazugságot, a csalást képtelen kezelni, ezért biztosan visszautasítja azokat a kéréseket, amikor megszólal a lelkiismerete, hogy ez az a dolog, amibe nem kéne belemennie. Mindig arra törekszik, hogy a világot jobb hellyé tegye, őszintén dolgozik és tesz azért, hogy a lehető legjobbat hozza ki a feladataiból. Ő a legdiplomatikusabb csillagjegy, könnyen átlátja az igazságot.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Megeshet, hogy a környezetében élõk ma egy kissé tapintatlanok, érzéketlenek önnel és a világ dolgaival szemben, s ez meglehetõsen bosszanthatja öt, jogosan, kedves Mérleg, azonban mégse ítélkezzen túl szigorúan felettük, hiszen, valljuk be, önnek is van néha rossz napja, amikor bizony hasonlóan kellemetlen társaság tud lenni, de ez természetes. Ha úgy érzi, már ne bírja, becsmérlés helyett, inkább vonuljon el.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Skorpió átlát a hazugságon

A Skorpió a Rákhoz hasonlóan vizes csillagjegy, ezért az ő megérzései is elsőrangúak. Lehetetlenség becsapni, könnyedén átlát a hazugságokon. Alapból is gyanakvó, a bizalmát nem könnyű kiérdemelni. Mivel gyűlöli a hazugságot, ő sem hazudna másoknak. Gyakran talán kíméletlenül is őszinte tud lenni. A leghűségesebb típus, aki csak keveseket fogad a bizalmába, viszont velük bámulatosan nagylelkű és szeretetteljes.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap tökéletes lehet arra, kedves Skorpió, hogy végre kellõ mértékben utolérje magát anélkül, hogy bárki is érdemben megzavarná tevékenységeiben, s ez nyugalommal és elégedettséggel töltheti el a nap végére. Ha már ilyen kellemesen alakultak a dolgok, este alkalmasint üljön össze kicsit azokkal, akikkel igazán jól szokta érezni magát, s tegyék most is azt, ami midig...

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp - Időnként előfordul önnel, hogy annyira izgatott lesz egy ötlete miatt....

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: