Ragaszkodás, az összetartozás érzése nélkül aligha működhetnek a párkapcsolatok. Ugyanakkor ezek a csillagjegyek mindenkinél tapadósabbak, időnként túlzásba viszik a ragaszkodást. Függhetnek a párjuktól érzelmileg, anyagilag, testileg. Akadnak olyan csillagjegyek, akiket csöppet sem zavar a függőviszony, mások ugyanakkor ettől viszolyognak a leginkább. Vajon te melyik csoportba tartozol? És mely csillagjegyek a legtapadósabbak? A horoszkóp leleplezi őket.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma kissé kimerültebb, fáradékonyabb lehet a szokásosnál, sõt, még az is elõfordulhat, hogy levertsége egy kibontakozóban lévõ betegség elõszobájának látszik. Igyekezzen megához venni némi gyümölcs formájában, minél több vitamint, biztos, ami biztos, s mihamarább kideríteni, mi lehet a szokatlan gyengeség mögött.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Ikrek szerelemfüggő

Az Ikrek nagyon érzelmes csillagjegy, ezért ha megkülönböztetett figyelemmel fordulsz felé, szinte azonnal beléd szeret. Jóformán még nem is randiztatok, máris a legboldogabb párkapcsolat lebeg a szeme előtt, sőt már a gyerekeitek nevét is eldöntötte. Aztán amikor meg próbálod neki megmagyarázni, amit érez, az nem szerelem, inkább valamiféle rögeszme, természetesen egyetlen szavadat sem hiszi el. Pedig saját magának kellene fölismernie, képes akár egyetlen nap alatt tízszer szerelembe esni, és mindről úgy hiszi, élete párját ismerte meg. Az is igaz, az Ikrek az érzéseit valóban komolyan gondolja, csak a fejében időnként akkor a zűrzavar, hogy maga sem tudja, mit is akar pontosan. Az ugyanakkor egészen biztos, hogy ez a csillagjegy az egyik legtapadósabb típus.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma akár többször is megzavarhatják abban, hogy kellõ idõn belül végezzen azzal, amit mára betervezett, amitõl kicsit melankolikus hangulatba kerülhet. Ha kicsit besokall ma, keresse meg egy jó barátját és menjenek el kikapcsolódni egy kicsit. Mindenkinek kell néha egy kis pihenés! Mulassanak jól, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a 3 csillagjegy nem lép ki a mérgező kapcsolatból

A Rák a legragaszkodóbb

Ha valaha is volt már párkapcsolatod Rák csillagjegyű partnerrel, pontosan tudod, mennyire hűséges, odaadó és megbízható típus. Amikor szerelmes, mindent megtesz érted, mindent megad, ami csak tőle telhet. El sem tudja képzelni, hogy másként szeressen. Bámulatos a fantáziája, a képzelőereje, és bizony meglehetősen gyanakvó és bizalmatlan is. A manipuláció sem áll tőle távol, a ragaszkodása épp ilyen manipulatív, még ha nem teszi is tudatosan. Addig faggat és kérdez bizonyos dolgokról, amíg nem adsz neki elfogadható választ. Nem véletlen, hogy sokan gyorsan megunják az érzelmi függőséget, és olyan gyorsan veszik a nyúlcipőt, ahogyan csak tehetik.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Gyakran nem szerencsés keverni a barátságot a pénzügyekkel, ma mégis ez a helyzet állhat fenn, ugyanis valaki most anyagi segítségért fordulhat önhöz. Akár tud adni neki, akár nem, ne csak a pénzre koncentrálódjon támogatása, hanem a hosszútávú, stratégiai megoldások irányába is.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: