A Szűz a társától függ a leginkább

A Szűz elképesztően maximalista, egyetlen részlet sem kerüli el a figyelmét. Mindez pedig a folyamatos elégedetlenségben és aggódásban jelentkezik nála. Újra és újra elemzi, átrágja a dolgokat, magyarázatot ugyanakkor nem tud felhozni, hogy mégis miért teszi. A függőségre éppen azért hajlamos, mert rögeszméje, hogy a párja mindent jobban tud nála. A függetlenség nála nem választási lehetőség. Akkor érzi magát biztonságban, ha meggyőződése, hogy akivel együtt él, mindent kiválóan, tökéletesen tud. A legzavaróbb tulajdonsága pedig, hogy folyton bocsánatot kér a viselkedése miatt. A lelke mélyén pontosan tudja, mennyire függ a párjától, csak beismerni nem hajlandó magának.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap igencsak pezseghet ön körül az élet, kedves Szûz, éppen ezért, sok új és érdekes emberrel találkozhat, számos kapu és lehetõség nyílhat majd meg ön elõtt, melyek által bepillantást nyerhet majd olyan területekre is, amelyekre eddig még nem nyílt alkalma. Ha ajánlana valaki egy izgalmas lehetõséget, csakis akkor mondjon rá igent, vagy nemet, ha egészen biztos a dolgában!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Vízöntő hisztériafüggő

A Vízöntő az egyik legnagyobb drámakirálynő. Bármilyen furcsa, de az alapvetően kedves, vidám és rendkívül független csillagjegy túlzottan is ragaszkodhat a párjához. Ráadásul pontosan tisztában is van mindezzel. Szinte szisztematikusan előre megtervezi a kirohanásait, a hisztériát. Nos, rajtad múlik, meddig tűröd a viselkedését. Abban biztos lehetsz, megváltozni sosem fog, hiszen ez is egy eszköz a kezében, amit arra használ, hogy érvényesítse nálad az akaratát. Az is igaz, a Vízöntő nyugodt és kiegyensúlyozott időszakában imádni való és nagyon szórakoztató csillagjegy. Ha maradsz, bizonyítod, mennyire szereted őt, ha elhagyod, azért sem hibáztathat senki.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Bármennyire is úgy tûnjön ma, hogy sietnie kellene, mégse sürgessen semmit, kedves Vízöntõ, hanem várja i türelmesen, hogy a dolgok, szinte maguktól alakuljanak, Ez azért is jó, mert, ha így tesz, alkalma lehet majd megfigyelni olyan mechanizmusokat, melyek ismerete késõbb még elõnyt jelenthet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Karmahoroszkóp április 23. csütörtök – Építs kis alaposan átgondolt partneri kapcsolatokat olyanokkal, akik...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: