A Kos

A Kos a belső félelmeit hajlamos kivetíteni a valós helyzetekre, ezért előfordul, hogy bizonyos dolgokra rosszul reagál, amivel aztán jól összezavarja a környezetét. Ő mentálisan pontosan olyan nyughatatlan, mint fizikálisan: a gondolatai 0–24 óráig pörögnek, így van ideje minden helyzetre teljesen más kimenetelt elképzelni, mint ami a valóságban történik.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Fontos dolog a gyõzelem, de most talán már a részvétel is önmagában az, kedves Kos, így, már ebbõl is sokat profitálhat, csak lássa meg a dolgok jó oldalát. A pozitív életszemlélet nem csak jobb kedvre deríti az embert, hanem pozitív életutat, s számos sikert eredményez, megéri hát az embernek eszerint gondolkodnia, ehhez azonban a legnagyobb ellenséget kell legyõznie, legalábbis fejben, méghozzá önmagát!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Szűz

Rosszindulatúan annyit mondhatnánk a Szűzre, hogy érzéketlen sznob, de a valóság ennél sokkal összetettebb – akárcsak ő. Annyi és olyan magas elvárást támaszt ugyanis maga felé, aminek valójában alig tud megfelelni. Ráadásul minden helyzetet túlanalizál, így szinte alig tudja megélni a pillanatot. Nemhogy másokat, saját magát sem mindig érti.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap igencsak pezseghet ön körül az élet, kedves Szûz, éppen ezért, sok új és érdekes emberrel találkozhat, számos kapu és lehetõség nyílhat majd meg ön elõtt, melyek által bepillantást nyerhet majd olyan területekre is, amelyekre eddig még nem nyílt alkalma. Ha ajánlana valaki egy izgalmas lehetõséget, csakis akkor mondjon rá igent, vagy nemet, ha egészen biztos a dolgában!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp 2022-05-24

A Halak

A Halak az a típus, akinek ha éppen nincs semmi problémája, gyorsan gyárt magának egyet. Az önsajnálat és a paranoia nagymestere, ő még akkor is hajlamos panaszkodni, amikor valójában oka sem lenne rá. Nem véletlenül teszi, annyira sok érzelem játszódik le benne, amelyekkel valójában képtelen megküzdeni. 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: