Ők azok az emberek, akik vagy éppen szerelmesek, vagy nagyon azon vannak, hogy szerelembe essenek. Szinte mindegy is, kivel…  

Kos

A Kosok folyamatosan űzik, hajtják a szerelmet és ezzel együtt a testiséget, azonban amint megszerzik, amit akartak, hamar elunják magukat. Szerelmük tárgya elsősorban ugyanis maga a szerelem, melyet a legszilárdabb meggyőződéssel képesek kivetíteni az aktuális kiszemeltjükre, akibe – átmenetileg legalábbis – minden olyan tulajdonságot belelátnak, melyet ideálisnak és kívánatosnak tartanak, szinte teljesen függetlenül attól, hogy az illető valóban rendelkezik-e ezekkel vagy sem. Abban az esetben sem esnek azonban kétségbe, ha kikosarazzák őket: nem próbálkoznak különösebben kitartóan, inkább új célpontot keresnek maguknak.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

A mai napon, kedves Kos, meggyûlhet a baja a digitális világ egyik vívmányával. Lehet, hogy telefonja, vagy számítógépe egyszer csak úgy dönt, hogy nem szeretné tovább parancsait követni és leáll. Sajnos a probléma valószínûleg nem lesz könnyen orvosolható, de egy szakember segítségével megúszhatja az új eszköz vásárlást.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Minden csillagjegy számára írt valamit Konfucius. Olvasd el és értelmet nyer...

Ikrek 

Az Ikrek szülöttei gyorsan és könnyen esnek szerelembe, de az érzelem ugyanilyen gyorsasággal ki is hűl, hogy aztán egy újabb szerelembe esésnek adhassa át a helyét. Nem túl válogatósak, ugyanis sokkal inkább maga a fellángolás az, ami vonzza őket, nem pedig annak tárgya. Kerülik a hosszú távú elköteleződéseket és inkább a rövid, nem túl bonyolult, viszont annál intenzívebb kalandokat keresik, melyeket akkor és ott képesek valóban szerelemként megélni. A láng ellobbanása után azonban hamar túl is teszik magukat a másikon és bizony általában észre sem veszik, hogy ezzel mennyire megbántják.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Valami különleges receptet találhatott nemrég, amit már rég óta ki szeretne próbálni, kedves Ikrek, de még eddig nem volt rá alkalma. Ma azonban elhatározhatja, hogy nem halogatja tovább, megcsinálja a fantasztikus lakomát. Terveiben azonban hiba csúszhat, ami elronthatja az egész menüt. Figyeljen oda rendesen az alapanyagok beszerzésénél, nehogy valamelyik adalék romlott legyen.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: