Nyilas

A Nyilasok számára rendkívül fontos a szabadság és a függetlenség, ugyanakkor gyakorlatilag folyamatosan szükségük van a szerelem izgalmára is. A forgószélszerű lángolások éltetik őket, ám amint úgy érzik – és ehhez nekik igazán nem kell sok – hogy korlátozni vagy birtokolni akarják őket, azonnal tovább is állnak. Számukra a kapcsolatok elején jellemző, felfokozott állapot az ideális, ez az, amit újra és újra meg akarnak élni. És meg is élnek, leginkább persze újabb és újabb partnerek oldalán.  

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

Ma szembe jöhet egy nagy lehetõség, melynek kihasználásán ugyanakkor eleinte habozhat. Ha van is oka a bátortalanságra, akkor se mutassa ezt ki mindjárt, s hárítsa a kínáltakat, inkább hallgassa teljesen végig, mit is akarnak kihozni belõle, hátha mégis arra jut, van benne valami, s vállal némi kockázatot!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

A Rák szülöttei mindig az örök, mindent elsöprő szerelmet keresik, még akkor is, ha ezt saját maguknak sem feltétlenül vallják be. Hatalmas szívük van és alig várják, hogy odaadhassák azt valakinek. Nagyon gyorsan és erősen képesek kötődni, és ezt az érzést bizony igen könnyen összetévesztik a szerelemmel. Emiatt aztán gyakran érik őket csalódások és sérülések is, melyeket igen mélyen élnek meg, ám jellemzően mégsem tanulnak belőlük. A szerelem iránt érzett szerelmük ugyanis mindent felülír. 

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

Igencsak sokrétû tevékenységei lehetnek ma, s ez, érthetõen, meglehetõsen igénybe veheti önt, ugyanakkor, most éppen ez által, sokat fejlõdhet néhány olyan területen is, amelyekhez alapvetõen nem, vagy csak érintõlegesen volt eddig köze. Egy kisebb anyagi kiadása átmenetileg kellemetlenül érintheti, de rá se rántson, kedves Rák!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-08-28

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: