Ezekről a csillagjegyekről mintázhatnák a türelem szobrait. Persze őket is föl lehet bosszantani, és ők is képesek mérgelődni bizonyos dolgokon, de alapvetően ők a legnyugodtabb, legkiegyensúlyozottabb típusok. A horoszkópból az is kiderül, mi az, amiben a legtürelmesebbek. Vajon te is köztük vagy?

A Bika a türelem mintaképe

Kívülről úgy tűnhet, mintha a Bika lenne a bulik motorja, pedig a lelke mélyén nagyon is óvatos, kiegyensúlyozott és türelmes típus. Aki mélyebben ismeri őt, a belőle áradó feltétlen nyugalmat szereti benne talán a leginkább. Nem véletlenül olyan népszerű, hiszen higgadtsága könnyen átragad a többiekre. Párkapcsolatában is már az elején bizalmat szavaz a társának, amit elveszíteni lehet, újra kiérdemelni talán soha. Nagyon sokat és hosszan tűr, rá egyáltalán nem jellemző a hirtelen harag. Ennek ellenére természetesen őt is fel lehet bosszantani, viszont ha robban, akkor minden robban körülötte. Állhatatos, makacs és nagyon kitartó csillagjegy, inkább ezeket a tulajdonságokat és értékeket érdemes keresni benne.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma egy olyan problémával találhatja magát szembe, kedves Bika, melyen meglehet, egyedül nehéz lesz túltennie magát, így egy barát, aki meghallgatja, s kedves szóval illeti, most aranyat érhet! Mondja el neki õszintén, mi-minden nyomja a lelkét, s bízza magát rá, hisz nincs más, aki jobban tudná, ilyenkor mire is van szüksége önnek, mint õ...

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi szerelmi horoszkóp: A Szűz sorsdöntő hétvége előtt áll és az események teljesen átírhatják a szerelmi életét

A Rák a legtürelmesebb hallgató

A figyelmesség, a meghallgatás képessége lehet az egyik kulcs a Rák szívéhez. Nem véletlenül, hiszen tulajdonságai közül nála is egyik legnagyszerűbb adottság a türelem és az, hogy nagyon figyelmesen képes hallgatni, amikor beszélsz, amikor elmondod, ami épp a szívedet nyomja. Ha pedig szerelemről esik szó, ő az, aki hajlandó a tökéletes párra várni, aki kitartóan bízik benne, rátalál az igaz szerelem. Az sem véletlen, hogy több korábbi kapcsolata később rendre úgy nyilatkozik róla, nála különb társsal nem találkozott. Nem csoda, hiszen a Rák gondoskodó, figyelmes, segítőkész, érzékeny. Amikor fájdalom éri, hajlamos visszahúzódni a csigaházába, és magában megbirkózni a kínzó érzésekkel.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma igencsak sok türelemre lehet szüksége, kedves Rák, ha igazán nagy áttörést szeretne elérni egy bizonyos területen, így bármi is történjék, ne siettessen semmit, hanem várja ki mi lesz a vége. A megfelelõ pillanatban tudni fogja, mit kell majd tennie és hogyan, hogy kihozza a legtöbbet a napból!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: