A Szűz a tökéletesség mintaképe

Egy dologban a Szűz kétségtelenül a türelem egyik mintaképe. A tökéletességre való törekvésében megállíthatatlan. A lécet magasra helyezi, a feladatokhoz ezért időre, kitartásra van szüksége, a siker nem jön azonnal, hosszan kell érte tennie. És ő sosem adja fel, mert nem éri be kevesebbel. A céljaiért keményen küzd és dolgozik. Ha nem lenne kellően türelmes, eluralná őt a káosz, a hullámok biztosan összecsapnának a feje fölött. Ő pedig ezt sosem engedné meg magának. Rendületlenül és rendíthetetlenül teszi a dolgát. Nem véletlenül ő az egyik legsikeresebb csillagjegy.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Akárhogy is, kedves Szûz, de semmiképpen se hagyja másoknak, hogy beleszóljanak életébe, különösen üzleti, vagy pénzügyi ügyleteibe. Ön eddig is remekül megállt a saját lábán, sõt, gyakran irányító, vagy kulcsszerepben is remekelt, higgye el, ezúttal is joggal bízhat önmagában, s épp ezért nincs szüksége mások tanácsaira!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Mérleg kerüli a vitákat

A Mérleg inkább türelmesen kivárja, míg elül a vihar, mintsem számára kellemetlen vitákba, konfliktusokba keveredjen. Szívesen beszélget idős emberekkel, aztán a párbeszédbe egyszerűen beleragad, mert inkább hallgatja a vég nélküli mondanivalót, mintsem gorombán félbeszakítsa a másik embert. Alapból is gyűlöli a szükségtelen veszekedéseket, így ha mégis valami felbosszantja, kiabálás, düh helyett inkább magában tartja a negatív érzelmeket. A könyörülete és a tisztességes hozzáállása teszi őt igazán türelmes csillagjeggyé. Viták helyett inkább mindkét fél érveit meghallgatja, nem véletlenül valódi diplomata és született békítő típus. 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Bármivel is szembesüljön ma, kedves Mérleg, álljon ki határozottan a véleménye mellett, ahogy mindig is, csakis így képviselheti most eredményesen álláspontját. Mindazonáltal, emlékezzen rá, hogy csakis akkor maradhat ilyen, ha szíve legmélyéig hiszi, hogy a jó oldalon áll, így, ha csak egy pillanatra is kételkedik ebben, legyen az elsõ, aki ezt beismeri, s cselekedjen lelkiismeret szerint!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-09-26

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: