A Kos és a Szűz párkapcsolata

A Szűz a Bakhoz hasonlóan földelemű csillagjegy és legalább olyan maximalista is. Éppen ezért ő is megfontolt, stabil és felelősségteljes típus. Szereti a rendet, a kiszámíthatóságot, hűséges, megbízható és nagyon kitartó csillagjegy. Ha lehetséges, kerüli a figyelmet, inkább a munkájára, a feladatokra koncentrál. Elképesztően keményen dolgozik, nagyon alapos és szorgalmas. Képtelen egy helyben megülni, mindig csinál valamit. Róla azt gondolni, hogy megszökne, igencsak erős fantáziára vall. A Szűz, ha párjára talált, mellette marad jóban és rosszban. A Kos ambiciózus, lelkes, céltudatos és született vezető. Pontosan ezekkel a tulajdonságaival imponál a Szűznek. Lehengerlő, szenvedélyes, nagyvonalú, viszont a kalandokat, a kockázatot is nagyon kedveli, amiben a Szűz már csöppet sem partner. A Kos szereti a figyelmet, szeret a társaság hangadója, közepe lenni, a Szűz inkább a háttérben maradna. A Kos sikerre született, szívesen feszegeti a határokat, a Szűz ez utóbbitól retteg. Ki szökik meg a kapcsolatból? Természetesen a bátrabb és a lázadóbb.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Meglehet, hogy ma nagyon kevés ideje jut társasági életet élni, jórészt bokros elfoglaltságai miatt. Mindeközben, arra az egyre ügyeljen, kedves Bak, hogy ne ígérjen olyat, amit késõbb, akár önhibáján kívül is, de nem tud majd teljesíteni.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Ikrek és a Halak kapcsolata

Az Ikrek és a Halak nagyjából abban hasonlítanak egymáshoz, hogy mindketten kettős csillagjegyek. Na jó, az is igaz rájuk, hogy mindketten imádnak beszélgetni, ezért intellektuálisan nagyon jól kiegészítik és inspirálják egymást. Egyikőjük sem valami megbízható, hajlamosak rá, hogy a megbeszélt találkozót az utolsó pillanatban lemondják, de az is lehet, hogy egyszerűen csak elfelejtik. Békés természetüknek köszönhetően jól érzik magukat a másik társaságában, ezért valójában nem is annyira meglepő, hogy egymásra találtak. A Halak rendkívül érzékeny, az Ikrek ugyanakkor remek tanácsadó. Mindketten ki tudják fejezni szavakkal az érzéseiket, ezért még félreértések is alig akadnak közöttük. A baj ott kezdődik, amikor kiderül, társaságban az Ikrek imád flörtölni, a Halak meg úgy érzi, párja már nem is szereti eléggé. Túlzottan ragaszkodó is lehet, amivel tönkreteheti az alapvetően jól működő kapcsolatot. Viszont mindketten hoznak váratlan döntést, így ha mégis esküvőre kerülne sor, nagy a valószínűsége, hogy a násznép elől együtt szöknek meg.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Ma hamar és nagy sikereket érhet el, kedves Halak, ami, míg egyesek csodálatát, addig mások irigységét válthatja ki, s meglehet, nehéz lesz most szûrni a kettõ közötti különbséget, ha valaki közeledni próbál önhöz. Éppen ezért, ne hozzon elhamarkodott ítéletet senki felett, de ne is csapjon senkinek azonnal a markába, inkább türelmesen várja ki, amíg kibújik a szög a zsákból!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-01-21 - Ma könnyen egy választás elé kerülhet...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: