Nem mindenki esik mély depresszióba, ha éppen úgy hozza az élet, hogy nincs mellette társ. Sőt, ezek a csillagjegyek egyáltalán nem esnek kétségbe, ha egyedül kell élniük, hanem kifejezetten jól érzik magukat szingliként. Vajon te is köztük vagy?

Ikrek

Az Ikrek vágyik a párkapcsolatra, de sosem esik kétségbe, amikor éppen nincs. Sőt, sokkal boldogabb egyedül, mint unalmas kapcsolatban. Egy ideig nagyon jól elvan az alkalmi kapcsolatokban is, amelyekben az érzelmek nem mélyülnek el, így a konfliktust is elkerülheti. Szerinte a párkapcsolat legyen szórakoztató és gondtalan, nem pedig korlátozásokkal és követelményekkel teli. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Mostanában egy kicsit jobban érdeklõdik az önt körülvevõ ingerek, reakciók iránt, amik önre is kihatással vannak. Elgondolkodhat azon, hogy értékrendje valóban helyes-e és valóban jó irányba haladnak-e dolgai. Az összegzés után valószínûleg nyugodtabban és boldogabban fogja venni az elkövetkezendõ idõszakot.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Karmahoroszkóp: április 20. hétfő - Halak és Szüzek különösen figyeljetek, mert a mai nap igen különleges lesz!

Szűz

A Szűz nagyon finnyás és válogatós a párválasztás terén. Addig keres, amíg meg nem találja a szerinte valóban tökéletes partnert. Aztán persze kiderülhet, hogy rosszul választott. Mindenesetre csak azért nem megy bele egyetlen kapcsolatba sem, hogy ne legyen egyedül. Ráadásul teljesen jól elvan a maga világában is a saját elvárásaival, a saját igényeivel.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ha eddig leterheltnek érezte magát, kedves Szûz, úgy ez most meg fog változni. Végre a végére érhet egy nagyobb projektnek, ami nagyon elfárasztotta, de most fellélegezhet. Ez motiválja majd a következõ feladatok és tervek felé. A következõ idõszakban sok minden fog változni az életében, tehát készüljön fel, hogy nem fog unatkozni egy pillanatig sem.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: