Mérleg

A Mérlegek perfekcionistának tartják magukat, de más értelemben, ahogy mindenki más gondolná. Te vagy az állatövi jegyek egyensúlya, érted, hogy minden káosznak szüksége van rendre és fordítva.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Amennyiben a mai napon, nem boldogulna valamivel, úgy alkalmasint, érdemes lenne bevonnia egy hozzáértõ szakembert, aki sokat segíthet a Gordiuszi csomó kioldásában. Amennyiben valóban a hasznára válik segítsége, úgy semmiképpen se feledje el jutalmazni érdeme szerint, hisz a jó szakember ritka, így érdemes megbecsülni!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Számodra a talán a szó a legnagyobb ellenség, mert nem egyértelmű, hogy a dolgok hogyan lesznek tökéletesek egy „talánnal”.

Hétfői Horoszkóp 2022-08-01

Skorpió

Skorpió, te vagy a légy a falon – az, aki mindent észrevesz, és tanul mások hibáiból. Persze egy Skorpió is követ el hibákat, de nem hülye. A részletek megfigyelése tesz perfekcionistává.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai napon, kiemelten figyeljen oda minden kiejtett szavára, kedves Skorpió, mert azok ma rendkívüli súllyal bírhatnak mások számára, sõt, egyesek életével kapcsolatban, valósággal sorsdöntõek lehetnek! Ne feledje, az, hogy sokan hallgatnak a szavára, nem csak kitüntetett szerep, de nagy felelõsség is!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nem olyan állatöv jel vagy, hogy csak a vicc kedvéért csinálj dolgokat. Ismeretes, hogy nagyon eltökélt, és néha még egy kicsit is rögeszmés is vagy a céljaid elérése érdekében. Nyilvánvaló, hogy vannak dolgaid, amelyek nem érik meg a szenvedést, de a többi dologban perfekcionista vagy.

Bak

Te vagy az egyik legszorgalmasabb állatövi jegy, Bak. Valójában az a legfőbb oka annak, hogy ilyen perfekcionista vagy, hogy annyira keményen dolgozol azért, amit kitűztél magad elé. A legrosszabb érzés a világon az, ha tudod, hogy sokkal jobb lett volna, ha dolgozhattál volna keményebben is valamiért. Tehát neked a tökéletességre van szükséged.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Meglehet, hogy ma nagyon kevés ideje jut társasági életet élni, jórészt bokros elfoglaltságai miatt. Mindeközben, arra az egyre ügyeljen, kedves Bak, hogy ne ígérjen olyat, amit késõbb, akár önhibáján kívül is, de nem tud majd teljesíteni.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Sokkal inkább lennél perfekcionista, semhogy kiderüljön, hogy csak a minimumot teszed meg az életben. Szégyellni az erőfeszítéseid hiányát minden általad ismert érzésnél rosszabb. Ha visszatekinthetnél az életben elért eredményeidre, és látnád, hogy mindenkit lenyomtál, akkor boldog lennél. A perfekcionista oldalad akadályoz meg abban, hogy hibázz, feladd, vagy csak ne a legjobb legyél.

Keddi Horoszkóp 2024-03-12

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: