Oroszlán és Bak

Mindkettőtök nagyon intenzív személyiség, de az Oroszlánok inkább a pillanatban élnek, szóval az első randitok lehet, hogy szuper lesz, de ha a Bak nem bírja tartani a lépést, és nem tesz felé hatalmas gesztusokat, akkor nem fogja mégegyszer látni. Szóval, a mindig komoly Bak hamar ki fog belőle ábrándulni, hiszen túl sok mindenben különböznek.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

A mai napon, nagy eséllyel folytathat olyan építõ és egyszersmind tanulságos beszélgetéseket, melyek stimulálóan hathatnak elméjére, így valóságos gondolat lavinát indíthatnak el önben. Más nem, ragadjon tollat és papírt, kedves Bak, ha valami nagyon jó dolgot ötlött ki, mielõtt még elfelejtené a részleteket!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz és Nyilas

Igaz, hogy a földjegyű Szűz és a tűzjegyű Nyilas is nagyon erős személyiség, de az erejüket másképpen használják. Az első randi tökéletes kombinációja lehet a különböző személyiségeteknek, így tutira kalandos lesz (hála a Nyilasnak) és nagyon figyelmes (hála a Szűznek), de egy kis idő után úgy érezhetitek, hogy különböző nyelven beszéltek. A Nyilasoknak kell a folyamatos izgalom, de ez a Szüzet inkább lefárasztja, mint fellelkesíti.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma különösen gördülékenyen mehet munkája, fõként ha munkatársai egyben barátja, partnere is egyben. Sikerül kialakítani a egy olyan közösséget, ahol a bizalom és a tisztelet igen domináns, így könnyedén tudnak együttmûködni a munkában is. Egy társadalmi eseményen való beszélgetés még inkább elmélyítheti kollégáival kapcsolatát, s egész napjára jellemzõ lesz a -Keményen dolgozom, de élvezem minden percét- életérzés.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-03-06

Mérleg és Mérleg

A Mérlegnek szüksége van a folyamatos körülrajongásra, elvárja, hogy a figyelem mindig rajta legyen, így egy ilyen párosítás nem sülhet el túl jól. Ha ti ketten találkoztok, akkor tutira egy nagyon romantikus élményben lehet részetek, de végül mindketten úgy érzitek majd, hogy a párotok nem fordít elég figyelmet rátok.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Egy új ember léphet be az életébe, kedves Mérleg, aki vagy munkájában lesz közel önhöz, esetleg vagy otthonában, albérlõként, mindenesetre meg kell barátkoznia a gondolattal, hogy bizonyos fokon, de egy ideig többet lesz együtt ezzel a személlyel, mint amennyit olykor szeretne. Egyetlen elõnye a dolognak az lehet, hogy úgy tûnik, ön dönthet, hogy ki is lesz az illetõ.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: