Oroszlán

Már Carrie is megmondta a Sz.x és New Yorkban, hogy a meló-lakás-pasi háromszögnek stimmelnie kell, hogy teljesen jól érezd magad a bőrödben. Nálad az első kettő rendben van, de valahogy szerelem fronton nem alakultak jól a dolgaid. Eddig, ugyanis idén karácsonyra teljesen összeáll benned, hogy mit is szeretnél pontosan és a csillagok segítségével úgy is fog alakulni, ahogyan eltervezted.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma egy olyan emberhez lehet szerencséje, kedves Oroszlán, aki egész egyszerûen zseniális és lenyûgözõ a szakterületén, akár csak ön a sajátján, így valósággal csak úgy szikrázhat az ész, amikor beszélgetésbe elegyedik vele. Élvezze, hogy végre azonos szintû társaságra akadt, s merítsen ki minden lehetõséget, amit ön elé tárt ezzel a sors!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Nem vagy mostanában a toppon és még csak az okát sem tudod, egyszerűen nincs jó kedved és kész. A barátaid és a családod is csak kikészít, ha faggatnak, hogy miben tudnak segíteni. November végén viszont összefutsz egy régi ismerőssel, akivel kicsit elmerülsz a nosztalgiázásban és azonnal a helyére billenti a fejed, hogy merre indulj tovább az életedben.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Bármennyire is úgy tûnjön ma, hogy sietnie kellene, mégse sürgessen semmit, kedves Vízöntõ, hanem várja i türelmesen, hogy a dolgok, szinte maguktól alakuljanak, Ez azért is jó, mert, ha így tesz, alkalma lehet majd megfigyelni olyan mechanizmusokat, melyek ismerete késõbb még elõnyt jelenthet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csillagjegyek, akiknek decemberben megváltozik az anyagi élete, csodásan zárják majd az évet!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: