Kos

A Kos nagyon impulzív csillagjegy, optimista, szenvedélyes és magabiztos. A benne rejlő tűz erőt ad, hogy a dolgokat pozitív megvilágításba helyezze. Az impulzivitás mégis megakadályozza, hogy igazán öntudatos lehessen. Néha érdemes előbb gondolkodnia, és csak aztán cselekedni, közben pedig azon gondolkodni, miért is tesz meg bizonyos dolgokat. Ha így tesz, nagyot léphet az öntudatosság lépcsőfokán, elkerülhet bizonyos tévedéseket, és az önismeretét is fejlesztheti.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Fontos dolog a gyõzelem, de most talán már a részvétel is önmagában az, kedves Kos, így, már ebbõl is sokat profitálhat, csak lássa meg a dolgok jó oldalát. A pozitív életszemlélet nem csak jobb kedvre deríti az embert, hanem pozitív életutat, s számos sikert eredményez, megéri hát az embernek eszerint gondolkodnia, ehhez azonban a legnagyobb ellenséget kell legyõznie, legalábbis fejben, méghozzá önmagát!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

A Vízöntőt intelligenciája segíti, hogy öntudatosabb lehessen, de a temperamentumát neki is kordában kell tartania néha. Amint tudatosan kezeli az indulatokat, a feszültséget, óriásit lép az önismeret és a tudatosság szintjén. Az sem baj, ha alaposabban fejezi ki a mondandóját, némi türelmet és alkalmazkodást gyakorol. Ezzel nemcsak szimpatikusabbá válik a többiek szemében, de a lehetőségeit is hatékonyabban használhatja ki.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Bármennyire is úgy tûnjön ma, hogy sietnie kellene, mégse sürgessen semmit, kedves Vízöntõ, hanem várja i türelmesen, hogy a dolgok, szinte maguktól alakuljanak, Ez azért is jó, mert, ha így tesz, alkalma lehet majd megfigyelni olyan mechanizmusokat, melyek ismerete késõbb még elõnyt jelenthet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: