Ezeknek a csillagjegyeknek bőven lesz részük romantikában, szerelemben. A horoszkóp szerint februárban az érzelmek és a párkapcsolat foglalkoztatják őket a leginkább. Vajon te is köztük vagy? Mire számíthatsz? 

Február a szerelem időszaka a május mellett, hiszen a szerelmesek napját, Valentin-napot is ebben a hónapban tartja számon a naptár. A szerelem bolygója, a Vénusz még az érzékeny és érzelmes Halakban jár, de pénteken továbblép a céltudatos és magabiztos Kos jelébe, s jócskán felpezsdíti a csillagjegyek szerelmi életét. Február 16-án két érezhető változás is történik az égen: a szenvedélyes Mars a higgadt és megbízható Bakba lép, míg a Merkúr bolygó a Halakban retrográd mozgásba kezd. Sejtelmes és igazán romantikus időszak vár ezekre a csillagjegyekre.

Ha te is a következő jegyekben születtél, vagy az aszcendensed található ugyanitt, a horoszkóp szerint februárban csodás szerelemre, számtalan romantikus pillanatra, nagyon sok örömre és boldogságra számíthatsz.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

A nagy döntéseket nagy csalódások elõzhetik meg, kedves Halak. Lehet, hogy az ön életében is eljön ma az a csalódás, ami arra készteti, hogy meghozzon egy hosszútávú döntést, ami eddig igencsak nehezére esett volna. Ne féljen nekivágni az ismeretlennek, hiszen ez az út nem csak akadályokat, de lehetõségeket is tartogat.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos

Minden okod meglesz a bizakodásra februárban. A Vénusz bolygó a jegyedbe romantikával, szerelemmel tölti meg a szívedet. Az is biztos, hogy sokkal vonzóbbnak, szebbnek látod és érzed majd magad. Valósággal kinyílsz és ragyogsz, amit persze mások is észrevesznek. Ezek a hetek a szenvedély és a szerelem mellett erről is szólnak.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

A mai napon, kedves Kos, meggyûlhet a baja a digitális világ egyik vívmányával. Lehet, hogy telefonja, vagy számítógépe egyszer csak úgy dönt, hogy nem szeretné tovább parancsait követni és leáll. Sajnos a probléma valószínûleg nem lesz könnyen orvosolható, de egy szakember segítségével megúszhatja az új eszköz vásárlást.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a 3 csillagjegy nagyon pesszimista a kapcsolatokban

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: