Ezek a csillagjegyek kívülről magabiztosnak tűnnek, ám a lelkük mélyén igen könnyen elbizonytalanodnak. S lehet ez önbizalomhiány, de ugyanígy a párkapcsolatuk iránti bizonytalanság is. A horoszkóp szerint nem könnyű kiigazodni rajtuk...

Ezek a csillagjegyek elsőre magabiztosnak, vagánynak tűnhetnek, ám a lelkük mélyén nagyon is bizonytalanok. Határozottságban, önbizalomban sem igazán erősek, hajlamosak folyamatosan kételkedni magukban, a képességeikben. Retteghetnek attól, hogy nem elég jók a munkájukban, ahogy attól is, hogy rosszul választottak maguknak társat. Nem mindig könnyű velük az élet. Te köztük vagy?

Vasárnapi Horoszkóp 2021-09-26

Az Ikrek fél, hogy elveszíti a barátokat

Az Ikrek általában széles baráti társasággal rendelkezik. Szórakoztató, megnyerő típus, de időnként mégis nagyon bizonytalan lehet. Retteg attól, hogy kimarad valamilyen eseményből, vagy már nem kedvelik őt a többiek. Amikor csak teheti, kerüli a konfliktust, s mindig arra törekszik, hogy elfogadják őt a többiek. A visszautasítástól valósággal retteg. Ha csak egy picit is magabiztosabb lenne, el merné hinni, hogy tényleg ő az egyik legnépszerűbb csillagjegy. És nem véletlenül szeretik őt a többiek…

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy ma kissé nehezen koncentrál az aktuális teendõire, talán figyelme elkalandozik, máshol járnak gondolatai. Próbálja meg kiküszöbölni ezt a nem túl szerencsés idõpontban önre törõ figyelemhiányos állapotot, ugyanis könnyen lehet, hogy ma egy igen fontos fordulat állhat be a karrierjében!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Rák nem hiszi, hogy szeretik a többiek

A Rák az egyik legérzékenyebb a csillagjegyek között. Nagyon könnyen megérzi a negatív és pozitív energiákat. Az öröm pontosan olyan gyorsan hat rá, mint a többiek bánata, panaszkodása. Az ő vállán bárki elsírhatja a bánatát. Mindent megtesz a szeretteiért még úgy is, hogy közben lemond a saját igényeiről. Sérülékenysége, bizonytalansága okán nagyon fél tőle, hogy nem értik meg a többiek, vagy nem szeretik eléggé. S ezért is lehet hajlamos mindig mindenkinek megfelelni.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Legyen ma nagyon körültekintõ abba, kedves rák, hogy kinek, mit hisz el, ugyanis megpróbálhatják megvezetni, talán nem is kevesen. Ne bízzon senkiben, csakis a saját ítéletében, különösen, ha munkáról, vagy érzelmekrõl van, szó, hiszen ez a két legfontosabb terület, ahol a legnagyobb hatással lehet az ember életére akár már egyetlen rossz döntés is. Kerülje el a bajt és tartson ki meggyõzõdései mellett, mondjon bárki, bármit is önnek!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: