A most következő öt csillagjegy szülöttei vagy eleve meg sem próbálják betartani a határidőket, vagy csak igen komoly erőfeszítések árán képesek erre.

Vízöntő

A Vízöntő igazi szabad szellem, az élet minden területén. Nehezen viseli a korlátokat, a megkötéseket és a felelősséget. Emiatt pedig gyakran csúszik ki a határidőkből. Ennek oka azonban nem csupán a szétszórtság vagy a felelőtlenség lehet. A jegy szülötteinek ugyanis gyakran kevés az önbizalmuk, emiatt pedig lassabban vagy nehezebben boldogulhatnak egy-egy rájuk bízott feladattal is. 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma egy váratlan feladattal bízhatják meg, esetleg egy elõre nem várt, anyagi természetû változás állhat be életébe, így szüksége lesz majd minden rugalmasságára és kreativitására, hogy sikerrel zárhassa a mai, igencsak kimerítõ napot, ugyanakkor, ha ez most sikerül, rendkívül nagy lépést tehet elõre! Tartson ki, kedves Vízöntõ és mutassa meg másoknak is, hogy a szakma bizony a kisujjában van!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

A Bika a halogatás bajnoka. Bármilyen feladattal is áll szemben, alaposan átgondolja, hogy egyáltalán akarja-e, majd cselekvési tervet készít, aztán – esetleg – nekiáll a kivitelezésnek. Addigra azonban a határidő jó eséllyel már letelt. Fontos azonban megjegyezni, hogy ha eljut a megvalósításig, legjobb képességei szerint dolgozik. Csak épp késéssel.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Minél inkább törekedjen ma a biztonságra, kedves Bika, mert nagyobb lehet a rizikója most a kisebb baleseteknek. Ne vállalkozzon meredek, hajmeresztõ mutatványokra, maradjon csak azon mozgásformáknál, amelyekben biztos, s fõzéskor is rendkívül körültekintõen járjon el. Ha megússza estig a napot, ekkor már kevésbé érheti baj, de azért biztos, ami biztos...

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

A Halak túl sok időt tölt el a saját, belső világába merülve, miközben viszont gyakran elszáguld mellette a valóság és vele együtt a határidők is. Mindeközben viszont kreatívak és ötletesek, egész egyszerűen csak a megvalósításban nem képesek tartani az előzetes tervet, inkább a maguk módján és tempójában haladnak. Jó hír viszont, hogy a végeredmény általában felülmúlja az elvárásokat.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Minden csak elszántság és kitartás kérdése az életben, kedves Halak, így nincs lehetetlen, csak tehetetlen! A siker receptje voltaképpen ilyen egyszerû, már csak alkalmazni kell a gyakorlatban is, s a legtöbb ember pontosan ennél a résznél bukik el a legtöbbször. Ön ne kövesse a példájukat!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: