A csillagjegyek mindent elárulnak. Segítenek, ha tudni szeretnéd, hogyan nyűgözd le a pasidat az ágyban, ha tanácstalan vagy a munkáddal kapcsolatban és azt is elárulják, hogy kik azok, akik leginkább hajlamosak a megcsalásra. Az amerikai EduBirdie nevű oldal felmérése most kiderítette, hogy egyes csillagjegyek mennyire hajlamosak a hűtlenségre. Olvass tovább az eredményekért! 

Az első négy…

Kos

A Kos az egyik legdinamikusabb és legtüzesebb jegy az összes közül. Állandóan igényli, hogy történjenek körülötte az események és sodródhasson az árral. Sajnos ez a kapcsolataira is igaz – túl könnyen lép félre, ha egy izgalmasabb versenyzővel találkozik. Egészen pontosan a Kosok 34 százaléka teszi ezt meg.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai napon, nagy eséllyel, apróbb változások állhatnak be életének bizonyos területein, kedves Kos, melyek váratlanul érhetik. Mindettõl függetlenül, ne zárkózzon el elõlük, sõt, ha teheti, mielõbb tegye magáévá õket, s álljon az élükre!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-01-31 - Ma néhány olyan tény láthat napvilágot a szerelmi életével kapcsolatban...

Ikrek

Szereti a szabadságot, de sajnos túlzottan is. Hamarabb választja egy nyitott kapcsolat lehetőségét, mint, hogy egy átlagos, megszokott viszonyban éljen. Igényli a változást. Az Ikrek jegyűek 31 százaléka dönt a megcsalás mellett.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai napja igen mozgalmasnak és eseménydúsnak ígérkezik, kedves Ikrek, csak gyõzze erõvel! Ha a legtöbbet akarja kihozni most magából, fontos, hogy minél egyenletesebben ossza most el energiáit, hogy biztosan jusson estére is azokból, mert meglehet furcsamód, hogy akkor lesz rá a legnagyobb szükség, hogy toppon legyen!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Magabiztos, öntudatos, tisztában van vele, hogy mindenkit lenyűgöz, ha belép egy emberekkel teli terembe. Épp ezért, ha úgy érzi, hogy legyezgetik az egóját, azonnal ráharap a lehetőségre, hogy megmutathassa milyen nagy király ő. Az Oroszlánok 37 százaléka választja a megcsalást.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Fontos lenne, kedves Oroszlán, hogy a mai napon, minél több idõt szenteljen a saját maga dolgainak rendezésére, elvégzésére. Tegye félre egy kicsit az önzetlen, s nagylelkû énjét és koncentráljon csakis arra, ami önnek igazán fontos, legyen szó családról, vagy éppen egy fontos munkáról egyaránt!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

Jelmondata, hogy “a szomszéd fűje mindig zöldebb”. Kíváncsi és megállás nélkül keresi az új dolgokat, amik egy kis színt vihetnek az életébe. Emiatt sajnos könnyen elcsábulnak és lángra lobbannak, ha új ismeretség jön a képbe. A Nyilasok 23 százaléka állt közel a megcsaláshoz a felmérés szerint.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Ma nem ért a szokottnál jóval óvatosabbnak lennie, kedves Nyilas, ugyanis könnyen baleset érheti önt, esetleg tönkre mehet valamije, ha nem vigyáz. Mindezt elkerülendõ, mindig nézzen körül alaposan, s ha esetleg olyan sportot, vagy tevékenységet is szokott végezni, ami igencsak mozgalmas, ma inkább hagyja ki, ha lehet, biztos, ami biztos.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: