Ezek a csillagjegyek a hosszú távú, tartós kapcsolatra születtek. Nincsenek híján az alázatnak, a megértésnek, a türelemnek, ezért velük jó eséllyel tervezhetsz akár örökre is. Vajon te is köztük vagy? És a párod? A horoszkópból megtudhatod a részleteket.

A Bika

A Bika nem csak makacssága miatt tart ki a szerelme mellett. Ha úgy érzi a megfelelő emberrel hozta össze a sorsa, mindent belead, hogy működőképes lehessen a kapcsolat. Megbízható, hűséges típus, aki mindenkor tartja a szavát. Emellett arra is nagyon ügyel, hogy párkapcsolat ne laposodjon el, hiszen ő nem érné be az átlagossal.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Igen valószínû, hogy a mai napon bizony, keményen meg kell majd küzdenie mindenért, s az is lehet, hogy mindeközben ráadásul, nem sok segítségre számíthat, kedves Bika, ugyanakkor viszont, ha kitart, biztosan nem lehet majd oka panaszra, ugyanis, legalább csakis egyedül arathatja le az összes babért!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2022-05-06

A Rák

A Rák olyan fokú empátiával, megértéssel rendelkezik, hogy valójában nincs az a probléma vagy kétely, amit ne értene meg a partnere részéről. Nem mellesleg nagyon kedves és gondoskodó, igazi mintafeleség vagy mintaférj. Retteg a magánytól, ezért is tart ki tűzön-vízen, sőt egész életen át a választottja mellett.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai napon, nagy eséllyel ismerkedhet meg egy olyas valakivel, kedves Rák, akivel nem csak érdeklõdésük mutatkozik közösnek, hanem hamar sikerül is egy hullámhosszra kerülniük az élet szinte minden fontos területén. Ugorjon fejest bátran ebbe az újdonsült kapcsolatba, s ne bízza a sorsra az újbóli találkozás lehetõségét. Ki tudja, még mi sülhet ki ebbõl!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: