Az Oroszlán imádni való és a legveszélyesebb is

Az Oroszlán hajlamos lehet a narcisztikus viselkedésre. Pillanatok alatt rátapint a gyenge pontodra, s mindig úgy érvel, hogy abból ő jöjjön ki a lehető legjobban. Akkor is te érzed magad kellemetlenül, ha ő tedd ellened bántó dolgot, mert olyan meggyőző, hogy a végén mégis magadat hibáztatod az egészért. Mindent megkap, amire csak vágyik, lehetetlen őt visszautasítani. Magabiztos, kedves, de nagyon veszélyes, vérbeli manipulátor lapul a lelkében.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai napon szinte egészen estig hadilábon állhat majd az idõvel, kedves Oroszlán, s ennek meg is lehet a böjtje: kapkodás és fejetlenség mindenütt! Legyen bölcs, s lássa be, hogy nem csinálhat mindig, mindent egyedül, így itt a legfõbb ideje, hogy bizonyos dolgokban mások, esetleg hozzáértõbbek segítségét kérje. Higgye el, ez még nem a világ vége!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Vízöntő meggyőzően manipulál

A Vízöntő nagyon szívesen veszi, ha fülig beleszeretsz. A probléma csak az, hogy miután elérte a célját, már nem jelentesz neki valódi kihívást. Ilyenkor új lehetőséget kereshet, közben azért veled is tartja a kapcsolatot. Ha pedig azt látja, hogy menekülni akarsz tőle, addig manipulál, amíg úgy nem érzed, tényleg mellette van a helyed. Nagyon meggyőző és csábító tud lenni, és az is igaz, mellette sosem lesz unalmas az életed. 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai egy igen mozgalmas napnak ígérkezik az életében, kedves Vízöntõ, amikor is, számos új emberrel, helyzettel találkozhat, s nagy eséllyel, talán egy olyan innovatív lehetõséggel is, amiben még nagy potenciál rejtõzhet, így tartsa nyitva a szemét, s csapjon le elsõként a dologra!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi horoszkóp március 13. péntek – Fontos üzenetet hoztunk neked mára!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: