A Rák és a Vízöntő kapcsolata kevés a boldogsághoz

A Rák gondoskodó és érzékeny, erősen ragaszkodik párjához. A Vízöntő szabad lélek, nem bírja a kontrollt, a túlzott ragaszkodást, megfullad az ilyen kapcsolatban. A Rák házasságban gondolkodik, a Vízöntő menekül az erős köteléktől. Amúgy vonzódnak egymáshoz, jókat beszélgetnek, a sz.x is remekül működhet közöttük. Legalábbis egy darabig. Közös jövőjük még sincs, annyira másként éreznek és gondolkodnak.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai nap, kissé nehezen tudhat objektív maradni, kedves Vízöntõ, különösen, ha egy olyan szituációba keveredik, melyben érzelmileg maga is érintett. Ha néha le is tér ez által a helyes útról, arra azért mindenképpen törekedjen, hogy semmiképpen se essen túlzásokba.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Szűz és a Halak kapcsolatában az értelem győz

A Halak mélyen érző és rendkívül érzékeny típus, a drámázás sem áll tőle távol. Érzelmileg manipulálhatja párját. A Szűz racionális és gyakorlatias, nem bírja az érzelmi zsarolást. Keményen kimondja, amit gondol, kritikájával mélyen megbántja társát. Annyira ellentétesek, hogy a tökéletesen induló szerelem sem éli túl a gyorsan érkező viharokat.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Ma hamar és nagy sikereket érhet el, kedves Halak, ami, míg egyesek csodálatát, addig mások irigységét válthatja ki, s meglehet, nehéz lesz most szûrni a kettõ közötti különbséget, ha valaki közeledni próbál önhöz. Éppen ezért, ne hozzon elhamarkodott ítéletet senki felett, de ne is csapjon senkinek azonnal a markába, inkább türelmesen várja ki, amíg kibújik a szög a zsákból!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp - A csillagok nem ígérnek túl sok jót önnek, ezért....

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: