Ikrek

Az Ikrek a szíve mélyén nagyon vágyik a párkapcsolatra, de igazából akkor sem esik kétségbe, ha épp egyedül él. Az unalmas, kiszámítható kapcsolatoknál szerinte a szingliség is sokkal izgalmasabb. Inkább alkalmi viszonyokba bonyolódik, mintsem elkötelezze magát olyan társ mellett, aki hosszú távon egyáltalán nem mozgatja meg a fantáziáját. Nem szereti az elvárásokat, a kötelezettségeket sem, neki kell, hogy ugyanúgy élhesse az életét a párkapcsolatában is, mint előtte.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma rengeteg lehetõség közül választhat majd, kedves Ikrek, melyek közül ráadásul, több is nagy sikerrel kecsegtet, így szintje alig lesz majd tétje, melyik utat is választja, ez biztosan az ön napja lesz! Este igyekezzen bevonni mindinkább szeretteit, barátait a sikerébe, akiknek minden bizonnyal sokat köszönhet, hogy idáig eljutott! Fejezze ki irányukba szeretetét és háláját!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A Szűz meglehetősen válogatós típus, ha párkapcsolatról esik szó. Ő soha nem választana partnert csupán azért, hogy ne legyen egyedül. Társának meglehetősen sok elvárásnak kell megfelelnie, s ezért gyakran él egyedül, mert nem találja az igazit. Ha nem muszáj, nem alkalmazkodik, s amikor egyedül él, csak a saját elvárásait kell követnie, és azt teheti, amit jónak gondol. Persze ő is vágyik a boldog és szeretetteljes párkapcsolatra, csak viszonylag ritkán talál rá. Viszont, ha rátalál, nagyon becsüli őt… 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap igencsak pezseghet ön körül az élet, kedves Szûz, éppen ezért, sok új és érdekes emberrel találkozhat, számos kapu és lehetõség nyílhat majd meg ön elõtt, melyek által bepillantást nyerhet majd olyan területekre is, amelyekre eddig még nem nyílt alkalma. Ha ajánlana valaki egy izgalmas lehetõséget, csakis akkor mondjon rá igent, vagy nemet, ha egészen biztos a dolgában!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-01-22 - Meglehet, hogy ma kedvese kissé félreértelmezi mindezt, amit mond neki...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: